17. nov
SKAL VINNE: Kaptein og keeper, Morten Nergaard, skal gjøre sitt for at Elverum går videre i cupen da Halden er motstander i cupens fjerde runde onsdag kveld.
 
Elverum jakter revansje mot Halden
Etter at Elverum Håndball Herrer spilte uavgjort 35-35 mot Halden i serieåpningen har laget virkelig noe å revansjere onsdag kveld, da laget fra grensebyen igjen gjester Terningen Arena.

Publisert: 20.sep.2017 01:58
Oppdatert: 20.sep.2017 01:58

Men denne gangen er det ikke poengene som skal deles ut, men videre avansement i cupen. Noe Elverum virkelig skal revansjere er keeperspillet og forsvarsspillet. Noe kaptein Morten Nergaard er krystallklar på.

- Forskjellen på disse to kampene er at vi kommer til å ha en mye bedre keeper og et bedre forsvar. Vi kommer til å spille bedre onsdag kveld enn det vi gjorde i første seriekamp, lover Morten Nergaard.

Han håper på en sjanse til fra publikummet.

- Jeg håper jo at vi får mange tilskuere, sjøl om vi ikke gjorde vår beste kamp mot Halden sist. Men det blir bedre onsdag kveld. Jeg må bare ha troa på meg sjøl og gjøre det beste jeg kan, sier Nergaard.

- Ja, hva skjedde de to kampene hvor vi slapp inn over 35 mål?

Det vet jeg faktisk ikke. Jeg har ikke gjort noe annerledes hverken i kampene før eller etter disse to kampene. Og jeg har ikke forberedt meg forskjellig til disse kampen, så jeg vet faktisk ikke hvorfor vi slapp inn over 34 mål i to kamper nå, sier Morten Nergaard.

Skal til Oslo Spektrum

Elverum Håndball Herrer har siktet seg inn på tre gull denne sesongen, og derfor er trener Michael Apelgren helt klar på at Halden skal slås onsdag kveld.

- Det er bra å høre at Morten Nergaard sier at vi skal få se en bedre keeper og et bedre forsvar i denne kampen enn forrige. Men så får vi se om det blir realiteten også, sier Apelgren.

Han legger ikke skjul på at de har gjort noen endringer, og ikke minst terpet på flere detaljer.

- Vi har mer informasjon om laget og hvordan de spiller nå enn vi hadde inn mot forrige kampen. Samtidig har vi terpet en del i forsvarsspillet vårt og detaljene mot Halden. Siste trening var tirsdag kveld, og jeg føler at vi er godt forberedte inn mot denne kampen, sier Michael Apelgren.

Halden er virkelig i støtet om dagen, med en sterk hjemmeseier mot Kolstad i forrige serierunde. Elverum på sin side hadde en god kamp mot Bækkelaget i Bækkelagshallen søndag.

- Sist vi møttes ble det ett poeng til oss på flaks, Halden er virkelig «on fire». Så vi trenger støtten vi kan få så vi håper selvsagt på et fullsatt Terningen Arena, sier Michael Apelgren.

Gjør noen endringer

Apelgren avslører at Elverum har jobbet med å holde konsentrasjonen inn mot kampen og ikke minst gjennom kampen.

- De er et veldig godt lag, og treffer for det meste på de skuddene de tar. Halden er et veldig morsomt lag å se på, for det smeller virkelig i krysset. Og de kommer til å skyte mye, da er det viktig at vi ikke mister hodet og blir frustrerte men at vi holder fatningen og holder oss til de avtalene vi har, sier Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Om du ikke har mulighet til å være i Terningen Arena klokka 18.30 onsdag kveld, kan du som alltid høre Elverum Håndball Herrers kamper på ElverumsRadioen. Sendinga starter klokka 18.00 med intervjuer og forhåndsomtale av kampen.

ElverumsRadioen hører du på DAB over store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i elverumsregionen og via internett på ielverum.no.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no