12. nov
BLIR MED PÅ KRONEKAMP: Elverum håndball herrer bidrar til ny Kronekamp på Flisa i slutten av januar.
 
Elverum håndball herrer bidrar til ny Kronekamp på Flisa
Tradisjonen tro etter nyttår, bidrar Elverum håndball herrer til at Flisa Allianseidrettslag får arrangert ny Kronekamp, datoen er 21.januar.

Publisert: 07.jan.2017 10:32
Oppdatert: 07.jan.2017 10:32

For 3. året på rad, arrangerer Flisa Allianseidrettslag i samarbeid med Elverum håndball herrer, Kronekampen i Åsneshallen.

Styreleder i Flisa AIL, Tore Huuse Øwre, gleder seg stort:

- Kronekamp er kanskje litt "feil" begrep denne gangen, men begrepet har etablert seg og vi har egentlig ikke funnet på noe bedre navn. Årets Kronekamp går egentlig ut på å skape en håndballfest i Åsneshallen igjen, med håndball av ypperste kvalitet og med liv på tribunene. Vi ønsker å gjenskape den følelsen av at folk er med på noe som er moro, sier Øwre.

TOPP INTERNASJONAL MOTSTANDER

Elverum håndball herrer trenger ingen nærmere presentasjon for Solør-publikum, men denne sesongen har overgått tidligere topprestasjoner, i både Champions League og hjemlig serie. Da blir man også en ettertraktet motstander for internasjonale lag:

- Årets motstander kaller seg selv "verdens største håndballklubb" faktisk, de heter Sävehof og kommer fra Sverige. De har vært i toppen av svensk herrehåndball i alle år og har et ønske om bli enda bedre, da passer det bra med kamp mot Elverum som deltar i Champions League. Dette gagner også oss, da får vi veldig god kvalitet på lagene som skal spille her på Flisa, forteller en fornøyd Øwre.

Elverum håndball herrer, med Kalle Björkmann i spissen, har hatt mange gode opplevelser i Åsneshallen og kommer gjerne igjen:

- Første året med Kronekampen, gjorde jo at Flisa AIL "kom seg på beina" igjen økonomisk sett. Elverum har også sett at det er ganske hyggelig å spille treningskamper for fulle tribuner og høy stemning, kontra treningskamper i kjempearenaer med 3 tilskuere. De synes det er moro å være med å skape en begivenhet og en idrettsfest slik de gjør her på Flisa, smiler Øwre.

- For oss i Elverum Håndball handler kampen nede på Flisa ikke om at vi stiller opp, det handler  mye mer om att vi en dag i året kommer ut til alle våre supportere i Solør. Både Grue og Flisa er to steder hvor vi har en vanvittig støtte, noe vi så ikke minst i Oslo Spektrum med en buss full av solunger. Gutta gleder seg til kampen og håper at vi gjennom den årlige Kronekampen på Flisa kan være med og inspirere både jenter og gutter til å starte med håndball, sier Kalle Björkman i Elverum håndball.

HOLDER PÅ Å SPIKRE DETALJENE

Alle detaljer er ikke på plass, men det jobbes fortsatt for å sikre et mest mulig spennende arrangement:

- Alt er ikke på plass, men vi jobber for å få til et lokaloppgjør i forkant av Kronekampen. I tillegg skal dette bli en kveld der vi "slipper å mase" om penger, vi har ikke gått ut i forkant med noe "tiggekampanje". Vi skal skape en magisk aften med håndball til en hyggelig inngangsbillett, men vi håper jo at næringsliv og private støtter opp. Det blir sannsynligvis en liten auksjon i pausa på håndballkampen, loddsalg, kaffe og kaker og alt som hører med, lover styreleder Øwre.

Tidspunktet for årets Kronekamp, mellom Elverum og Sävehof, er lørdag 21.januar klokka 18.00. Har du lyst på en topp håndballkamp med to sterke herrelag i Åsneshallen, så sett av tiden allerede nå.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLAR FOR NY KRONEKAMP: Flisa AIL med Tore Huuse Øwre i spissen, er klar for ny Kronekamp i samarbeid med Elverum håndball herrer.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no