18. nov
BUSINESS: Elverum Håndballs «Møtecup» ble en gedigen suksess for klubben.
 
Elverum Håndball gjør suksess med sitt business-nettverk
Fredag forrige uke arrangerte Elverum Håndball en såkalt «Møtecup» hvor det ble gjennomført vel 450 salgs- og innkjøpsmøter.

Publisert: 30.jan.2017 11:04
Oppdatert: 30.jan.2017 11:09

Markedssjef hos Elverum Håndball, Kalle Björkman, er godt fornøyd med hvordan den første «Møtecupen» som ble arrangert av klubben.

Björkman forteller at de tidligere har arrangert nettverkstreff hvor hver bedrift i nettverket har stilt med en person. I møtecupen fredag stilte hver bedrift med to personer, en på salg og en på innkjøp. Nå har han virkelig fått blod på tann, og konkluderer med at dette var en suksess.

- Vi konstaterer at flere av bedriftene i vårt Business 2 Business-nettverk har fått god kontakt med hverandre, og til og med fått til noen avtaler. Det er veldig mange som har avtalt flere møter også på et senere tidspunkt, forteller Kalle Björkman.

15 minutter

Det var samarbeidspartnere fra så og si hele Sør-Norge som var representert under Elverum Håndballs møtecup fredag. Markedssjefen forteller at det var representanter både fra Kristiansand, Oslo og Hedmark med på treffet. 

- Slik har bedrifter fra Elverum kunne gjøre avtaler og salg inn mot bedrifter utenfor Hedmark også, sier Kalle Björkman.

Hver selger fikk 15 minutter med en innkjøpssjef, slik at de kunne fortelle om produktet sitt og gjøre avtaler. Hver selger kunne avtale åtte møter med innkjøpere i bedriftene og brukte så omtrent fem timer på møtene.

Björkman opplyser at det allerede ser ut som om mange av bedriftene har gjort avtaler om enten å møtes igjen etter Møtecupen, eller allerede har spikret avtaler.

- For meg så virker dette veldig bra. Mange har skrytt av opplegget, og jeg har et inntrykk at det er mange avtaler som har blitt påbegynt i disse møtene som har blitt gjennomført, forteller Björkman.

Største businessnettverket i Hedmark

B2B-nettverket til Elverum Håndball har eksistert i fire og et halvt år. Denne møtecupen er det største nettverkstreffet som håndballen har arrangert for å skape business mellom medlemmene i B2B-nettverket til Elverum Håndball.

- Indirekte er dette arrangementet en måte på å gi noe tilbake til våre sponsorer. Vi har flere store planer for nettverket vårt, og det er en spennende tid vi går i møte. Jobber vi aktivt og fortsetter å utvikle nettverket vårt, så tror jeg at vi er inne på noe som vi kan utvikle, sier Björkman.

Fredagens møte tiltrakk seg vel 40 bedrifter fra fjern og nær, de fleste fra Hedmark. Nå tenker markedssjefen at det kan bli flere slike møter.

- Ja, det tror jeg. Vi har nettverkstreff hvor bare en person stiller opp fra hver enkelt bedrift også, men vi ser nå at dette møtet vi hadde på fredag, var veldig effektivt for alle parter, avslutter Kalle Björkman, markedssjef i Elverum Håndball.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no