19. nov
AVANSEMENT: Elverum Håndball Herrer er klare for semifinalen. Den første spilles hjemme onsdag 19. april.
 
Elverum gikk seirende ut av kvartfinalen
Det var knyttet stor spenning til kampen mellom Elverum Håndball Herrer og Drammen onsdag kveld. Både Michael Apelgren, Kristian Bliznac og Petter Øverby stod over kampen, og har med det akseptert dommen fra domskomiteen i Norges Håndballforbund.

Publisert: 06.apr.2017 00.59
Oppdatert: 06.apr.2017 08.50

Kampen i Drammenshallen startet jevnt, men etter bare 10 minutter av 1. omgang, dro Elverum i fra. Til pause leder Elverum med fem mål.

I 2. omgang viste Elverum hvem som var sjefen, og gikk seirende ut av andre kvarfinalekamp 20-29 etter en maktdemonstrasjon.

Raymond Hamar i trenerteamet i Elverum Håndball Herrer måtte lede laget uten Michael Apelgren, da han valgte å akseptere straffen og dermed stod over sin første kamp i går. Han er «utestengt» i en måned, men maks tre kamper. Dermed vil Apelgren være tilbake i en eventuell finale.

Hamar var stolt av det laget fikk til onsdag kveld, etter hvordan både oppladningen og uka har vært.

- Jeg synes dette var veldig godt gjennomført av spillerne. Her ser du viktigheten av en bred tropp og det å dra sammen i samme retning når det blir tøft. Det er vi flinke til i Elverum, sier Raymond Hamar.

- Så skal det ta igjen for at Norges beste håndballtrener er borte

Hamar var kjempefornøyd med resultatet etter returkampen i Drammenshallen mot Drammen. Sjøl om Michael Apelgren ikke var tilstede, så har ikke Hamar glemt han.

- Vi bestemte oss for at hvis alle bidro litt mer enn de vanligvis pleier å gjøre, så skulle det ta igjen for at Norges beste håndballtrener var borte, og noen gode spillere. Det synes jeg guttene viser på en fantastisk måte og gjør veldig bra, sier Raymond Hamar og legger til:

- Det handler veldig mye om at vi har dyktige og voksne spillere som har vært ute og vært under hardt press før. I tillegg har vi Michael Apelgren som har en lederstil som er ekstremt inkluderende, og det gjør at når han ikke er her så er vi andre i stand til å levere varene allikevel, sier Raymond Hamar i trenerteamet i Elverum Håndball Herrer.

Savnet Apelgren

Treneren er klar på at han savnet å ha Michael Apelgren ved siden av seg og en han kunne rådføre seg med. Samtidig er han ydmyk over å få muligheten til å forvalte et så godt lag.

- Hvordan var det å lede laget alene?

- Det er litt delt. Jeg savner Michael Apelgren veldig, og er veldig ydmyk i forhold til det ansvaret det medfører. Men samtidig er jeg fantastisk heldig som får lov til å lede en så dyktig gjeng med spillere, som er så lojale mot klubben og laget, og ikke minst mot det vi prøver å bygge opp. Så jeg synes det var gøy å få lede dette laget også, sier Hamar.

Stort sett kontroll på Drammen

Han forteller at de hadde kontroll over kampen stort sett hele tiden.

- Jeg synes vi har taket på Drammen gjennom hele kampen. Som vanlig henger de litt med i starten, men så sakte men sikkert så sager vi av «greina». Og ut i 2. omgang synes jeg at vi har veldig god kontroll, spillet var bra og da er vi bedre enn Drammen, avslutter Raymond Hamar.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Fakta

    Andre kvartfinale i sluttspillet

  • Drammen - Elverum  20-29 (10-15)
  • Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien (målvakter), Didrik Linderud, Torbjørn Eide (1), Aleksander Børresen (3), Tamas Ivancsik (5), Nikolaj Mehl (4), André Lindboe (7), Erik Toft (1), Jonas Burud (1), Håkon Ekren (2), Tine Poklar (1), Josef Pujol (4)
  • Tilskuere: 389
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no