13. nov
PÅ TRENINGSLEIR: Tore Fossum, trener for Elverum fotball, er på La Manga og skal spille 2 treningskamper.
 
Elverum fotball på treningsleir på La Manga
Elverum fotball reiste onsdag på treningsleir til den spanske solkysten, La Manga på Costa Blanca, sør for Torrevieja.Her venter det 2 kamper mot Tromsdalen og Åsane, i tillegg til treninger.

Publisert: 10.mar.2017 13:21
Oppdatert: 10.mar.2017 13:21

Det venter et ukesopphold i sydligere strøk for Elverum fotball, i tillegg til treninger skal de også spille kamper mot divisjonskollegaene, Tromsdalen og Åsane. Kampen mot Tromsdalen spilles allerede på lørdag klokka 13.00:

- Vi kommer ikke til å stille med noe toppet lag i noen av kampene, vi skal bruke troppen og gi mange spillere muligheter. Det blir 2 kamper på 6 dager. Dette blir ikke en treningsleir med mest fokus på trening, men fokuset ligger på kampene - selv om vi selvsagt skal trene både 1 og 2 ganger om dagen,  sier Elverums trener, Tore Fossum.

Torsdag var det norsk sommertemperatur på La Manga, men fredag var det enda varmere:

- I dag er det 25 grader og det tar litt tid å tilpasse seg varmen og naturgresset, men vi klager ikke, smiler Fossum.

Elverum fotball har med seg 22 spillere på treningsleiren:

- Det ble litt vel hektisk før vi reiste, grunnet skader på 2 spillere, både Stian Lund og Stian Simenstad er skadet. Vi har fått på plass en prøvespiller fra Serbia, Dusan Mladenovic, som er en venstrebent forsvarsspiller, som vi primært tenker på som en back. Han spiller nok mot Tromsdalen på lørdag, han har vært med på trening her allerede og ser lovende ut. I tillegg tok vi med oss en juniorspiller til, Emil Ås Finberg, som er midtstopper, og han har vært med oss på treningsleir tidligere, sier Fossum.

Det er også med 3 juniorspillere til, Peder Magnus Norman, Even Skogsrud og Kristian Kjeverud er alle med A-laget på treningsleir.

lund ute med skade på ubestemt tid

Stian Lund måtte ut med skade i treningskampen mot HamKam forrige helg:

- Overtråkket var ikke så alvorlig, men det viser seg at den gamle bruddskaden han hadde, ikke var ordentlig grodd. Stian er dessverre ute på ubestemt tid. Stian Simenstad ble operert for menisk på onsdag, og går alt etter planen, kan han være klar til seriestart, sier Fossum.

Serberen Dusan Mladenovic er altså på prøvespill, mens Carlos Gaete Moggia signerte kontrakt før avreise:

- Carlos har over 50 kamper for Hammarby, han har også spilt for det svenske U21-landslaget. Vi har brukt god tid på å finne en sentral midtbanespiller. Carlos er rutinert og en litt annen type spiller enn vi har fra før. Nå gjelder det å få han til å bli klar for vårt spillesystem og norsk fotball. Når det gjelder Remi Svindland, har vi en dialog og håper det løser seg. Utover det har vi ingen nye spillere i kikkerten, men overgangsvinduet stenger 31.mars og vi følger godt med, sier Fossum.

seriestart nærmer seg

Elverum fotball har brukt vinteren godt:

- Jeg er ikke stresset, men vinteren har gått veldig fort. Vi har kommet godt på vei, og jeg mener vi er bra i rute. Vi kommer til å få dette til, men det er klart det blir litt ekstra stress med skader rett før treningsleir og nær seriestarten. Uansett har vi igjen 2 treningskamper før seriestart, vi skal spille mot Fredrikstad og selve generalprøven mot KFUM, forteller Fossum.

Selv om det ble tap i siste treningskamp mot HamKam, var ikke Tore Fossum spesielt misfornøyd med kampen:

- Nei, jeg synes vi har en grei struktur, men vi skapte selvsagt for lite sjanser. Jeg ser at vi har et gir til og det gir trygghet. Vi tapte 0-1 mot HamKam i treningskamp i fjor også, så resultater i treningskamper betyr ikke all verden. Men vi ønsker jo å vinne alle kamper vi spiller, og vi trener på å vinne kamper også, smiler Tore Fossum.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SNART SERIESTART: Elverum fotball er på treningsleir og forbereder seg til seriestart i OBOS-ligaen.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no