13. nov
DET BLIR TAK OVER TRIBUNEN: Daglig leder Per Steinar Krogsæter, lover at det blir tak over nordre langside, men ikke til seriestart.
 
Elverum fotball nærmer seg tak over tribunen
Elverum fotball har lenge ønsket seg tak over tribunen på nordre langside, og med ei generøs gave fra hovedsponsor Sparebanken Hedmark på 500.000 kroner, nærmer det seg.

Publisert: 23.mar.2017 21:32
Oppdatert: 23.mar.2017 18:22

Det var et mål om ha det klart til seriestarten i OBOS-ligaen, men nå er målsetningen endret til "i løpet av vårsesongen":

- Bakgrunnen for prosjektet, er at vi har fine stoler, men vi mangler tak over hovedtribunen. Vi mener at publikum fortjener å sitte godt og tørt under tak, når de ser fin fotball på Elverum stadion, forteller daglig leder i Elverum fotball, Per Steinar Krogsæter.

Sparebanken Hedmark som er hovedsponsor, har gått inn med 500.000 kroner:

- Vår hovedsponsor ga oss en startkapital på 500.000 kroner, og det er en "magisk" gave, som vi bare må forvalte. Det ga oss et "spark bak" til å få fortgang i planene, det var akkurat det vi trengte for å gå videre med prosjektet, sier Krogsæter.

ønsker enda større engasjement

Elverum fotball har satt i gang en kronerulling, basert på Sparebanken Hedmark sin "spleis-ordning":

- Vi er også ute hos bedriftene i Elverum og omegn, og spør om de ønsker å bidra til at det blir tak over tribunen. Vi er nå oppe i 250.000 kroner, i tillegg til de 500.000 vi fikk fra Sparebanken Hedmark. Det betyr at vi "bare" mangler 250.000 kroner, før vi setter i gang. Vi hadde nok forventet at flere enn 95 av våre medlemmer, i noe som er Innlandets største klubb, skulle bli med og i alle fall gi en liten sum. Vi må se oss i speilet og se om det er noe vi har gjort "feil", og om det er noe vi kan gjøre annerledes i den siste tiden kronerullinga pågår. Når det gjelder bedriftene, har de vært enestående synes jeg, sier Krogsæter.

nærmer seg seriestart

Søndag 2.april er det seriestart i OBOS-ligaen, med tøff bortekamp mot Sandnes Ulf:

- Seriestarten nærmer seg veldig fort! Sportslig status er at gutta har trent bra, de er godt trente og godt forberedt. Ettersom vi har fått skader både på Stian Lund og Stian Simenstad, så er nok stallen litt tynn. Bortsett fra det, skal vi være så godt forberedt som det lar seg gjøre, forteller Krogsæter.

Som nyopprykket lag, er ikke så oddsen så høy på at det kan bli en tøff sesong:

- Vi har en målsetning om å holde oss i OBOS-ligaen, men jeg er usikker på nivået. Vi har spilt mange gode treningskamper, men vi vet at de mer etablerte lagene, ofte har et gir til når det virkelig gjelder. Vi er veldig spente, men jeg har en god følelse. Generalprøven er nå på søndag klokka 18.00 mot KFUM Oslo, de spilte i OBOS i fjor, så det blir en fin test for oss. Den kampen runder av en lang oppkjøringsperiode, så nå blir det deilig å komme i gang med "alvoret", smiler Krogsæter. 

- Det er gratis inngang på søndag, åpen kiosk og alle er hjertelig velkomne, avslutter Krogsæter.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no