17. nov
REKORDHOLDERE: Elverum Fotball med Ulrik Balstad (til venstre) og Fredrik Tervaniemi tok i helga Norgesrekord i antall timer og minutter med null baklengsmål på en sesong.
 
Elverum Fotball med norgesrekord
Elverum Fotball har uten tvil hatt den beste sesongåpningen av noen fotballag i Norge denne sesongen. Etter ni kamper står det med ni seire, og en målforskjell på 27-0!

Publisert: 07.jun.2016 09:01
Oppdatert: 07.jun.2016 09:02

I tillegg satte de lørdag ny norgesrekord, da de holdt «nullen» i 1. omgang. Kongsvinger Toppfotball har hatt Norgesrekorden i hvor lenge de har holdt målet rent. Den gamle rekorden var på 13 timer og 47 minutter. Den nye rekorden til Elverum Fotball lyder på 14 timer og 34 minutter, om våre antakelser stemmer.

- Det skulle være det vi har kommet frem til også, sier keeper hos Elverum Fotball, Fredrik Tervaniemi stolt.

For nå går han under kallenavnet «nullet», og har ikke sluppet inn et eneste mål for Elverum så langt i sesongen.

Vavittig

Dette er noe som er stort for fotballspillerne i Elverum. Noe både keeper Fredrik Tervaniemi og forsvarsspiller Ulrik Balstad, kan bekrefte.

- Dette er så stort. Det er helt fantastisk. Vi hadde jo ikke trodd dette sjøl, men nå sitter vi jo her og har rekorden, sier Fredrik Tervaniemi og legger til:

- Vi ser oss ikke bakover nå, nå tenker vi bare fremover. Jeg må si at vi spiller veldig bra, ikke bare bakover men fremover også. Vi scorer i gjennomsnitt tre mål hver kamp, sier Fredrik Tervaniemi.

Også forsvarsspiller Ulrik Balstad har merket at det glir godt i fotballen om dagen.

- Det flyter ganske bra om dagen, det er mye positivt rundt klubben og det er mange som bryr seg. Det er hyggelig. Det virker som at det er mange som får med seg det som skjer på banen også, så det er kult å være elverumspiller om dagen, sier Ulrik Balstad.

- Jobber bra og har kontroll

Kampen mot Brattvåg på lørdag ble en ganske så "typisk" elverumskamp. Balstad kan fortelle at det var en helt vanlig kamp, med de ingredienser som er vanlig når Elverum Fotball spiller kamp.

- Det var vel en kamp som de foregående vi har spilt. Vi jobber bra og har ganske bra kontroll på kampen. Brattvåg har ett vådeskudd som går like over tverrliggeren, ellers så har vi full kontroll bakover. Og fremover er vi giftige, sier Balstad.

Elverum har blitt en gjeng med vinnerskaller. Alle spillerne har beina godt plantet på kunstgresset, sjøl om de ikke har tapt en kamp i serien så langt.

- Jeg synes at vi er en gjeng med vinnerskaller. Vi spiller ikke blendende god fotball, men vi har kontroll. Vi blir ikke stresset av at vi leder, og vi slipper oss heller ikke ned. Jeg synes vi har blitt godt vandt til å vinne, sier Fredrik Tervaniemi.

Gjøvik/Lyn

Lørdag venter Gjøvik/Lyn på Elverum Stadion, og Ulrik Balstad skjønner ingenting om det da ikke kommer mange folk.

- Vi bør ha en hjemmebanefordel med mange publikummere i ryggen. Og jeg skjønner ingenting om det ikke kommer mange publikummere på lørdag. Da er det bare å gi opp. Men fra spøk til alvor, så har det vært bra med folk på kampene våre denne sesongen, og det er vi glade for, sier Ulrik Balstad.

Lørdag klokka 18.00 får altså Elverum en ny mulighet til å forlenge både rekorden og seiersrekken. Gjøvik/Lyn har forsterket seg noe, men Balstad gleder seg til å se hva de har å by på.

- Gjøvik/Lyn har hentet noen bra spillere, det gjør de egentlig foran hver sesong. Men de sliter med at de ikke har noen kjempegode resultater. Så blir spennende å se hva de har å tilby, sier Ulrik Balstad.

Økt interesse

Både Ulrik Balstad og Fredrik Tervaniemi merker at det er flere og flere som kommer bortom og gratulerer de med prestasjonene. Fredrik er i tillegg til å være keeper, markedsansvarlig i Elverum Fotball.

- Vi får mange gode tilbakemeldinger fra sponsorer og andre som bidrar til Elverum Fotball. Det er jo moro for oss også det, sier Tervaniemi.

- Ja, jeg har jo jobba på Vinmonopolet nå i fire, fem år. Det har aldri vært så mange som snakker om fotball og gratulerer som nå. Interessen er nok økende, sier Balstad.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no