17. nov
JAKTER 3 NYE POENG: Keeper Fredrik Tervaniemi er klar for jakten på nye poeng i opprykkskampen.
 
Elverum fotball jager opprykk
Lørdag er det duket for ny kamp hjemme på Elverum stadion, denne gang er det Brattvåg som kommer på besøk.

Publisert: 22.sep.2016 22:48
Oppdatert: 22.sep.2016 22:47

Elverum fotball nærmer seg opprykket, de trenger 5 poeng til for å være på den sikre siden. Men det betinger at nærmeste utfordrer HamKam, også vinner alle sine resterende kamper.

Lørdag klokka 1400 er det nytt og spennende oppgjør på Elverum stadion, gjester er Brattvåg som ligger på 6.plass på tabellen. Brattvåg kjemper for å beholde plassen i neste års nye 2.divisjon og har derfor mye å spille for.

Keeper Fredrik Tervaniemi gleder seg til kampen:

- Dette blir en viktig kamp for oss, opprykket kan mer eller mindre avgjøres på lørdag. Vi går knallhardt for 3 nye poeng! Brattvåg er et hardtkjempende lag, de har kjøpt inn noen nye spillere, blant annet noen svenske spillere fra høyere divisjoner. De har også fått noen spillere fra naboklubben Aalesund. Det er bra lag med kvalitetsspillere, forteller Tervaniemi.

Det har vært mye snakk om opprykk over lang tid, men med seier på lørdag, DA er det vel mer eller mindre klart?

Nja, opprykket er ikke klart før det er matematisk sikkert. Men vi har en bra mulighet! Og blir det slik at vi vinner og HamKam taper, så er opprykket klart etter kampslutt på lørdag, sier en håpefull Tervaniemi.

3 spillere ute med karantene

På slutten av en lang sesong, er det ikke uvanlig at noen spillere må sone karantene grunnet for mange gule kort. Og Elverum fotball har hele 3 spillere ute med karantene på lørdag.

- Det ble ingen skader på mandag, men vi fikk 3 gule kort og alle de må stå over på lørdag. Både Elmahdi Bellhcen, Rebin Sulaka og Farid Rahim må alle stå over. Men da er det 3 nye spillere som får sjansen til å vise seg fram, og jeg tror ikke dette betyr så mye. Vi har en sterk stall på over 20 mann, og de som kommer inn har kanskje ikke spilt på en stund og det kan også være positivt, sier Tervaniemi.

Hvilke spillere som får sjansen i fraværet fra Bellchen, Sulaka og Rahim, vet bare trener Tore Fossum og trenerteamet. 

- Det er nok bare treneren som kan svare på det, men jeg tipper Håkon Rønes kommer inn som midtstopper for Sulaka. Jonas Enkerud hadde et veldig bra innhopp mot Rosenborg, så han ligger nok bra an. Den siste plassen blir det kniving om, vi har blant annet Peder Nersveen, Kristian Bråtebæk og flere som kjemper om plassene. Vi har mange som vil spille og mange som er gode, så det er ikke noe problem, sier Tervaniemi.

Det gjenstår fortsatt flere treningsøkter før lørdagens kamp, har dere stor fokus på motstanderen?

Nei, vi fokuserer minimalt på Brattvåg. Vi har selvfølgelig litt tanke på motstander, men først og fremst på vårt eget spill. Vi forventer at de legger seg lavt, så får vi fokusere på hvordan vi skal løse opp det. Men vi har som sagt ikke så stor fokus på motstander, uansett hvem vi møter. Vi både må og skal slå Brattvåg, men det blir kjempetøft og vi tar ikke seieren på forskudd. Og skulle vi sitte vi igjen med 3 poeng etter kampen, blir vi kjempeglade, smiler Tervaniemi.

- da lukter det opprykk

Med 3 poeng mot Brattvåg, skal det mye til for at opprykket ikke er i boks. Men keeper Tervaniemi vil helst ikke konkludere med noe opprykk FØR det er klart:

- Med 3 poeng starter det i alle fall å lukte opprykk, ler han.

iElverum.no følger kampen "live" på lørdag!

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no