13. nov
TRAVEL MANN: Daglig leder Per Steinar Krogsæter mottar fortsatt bidrag fra bedrifter og privatpersoner til "Årets kamp".
 
Elverum fotball inviterer til "Årets kamp" med gratis inngang
Førstkommende lørdag hjemme på Elverum stadion, bør det bli stappfullt når Hønefoss kommer på besøk. Da bidrar hver tilskuer med over 270 kroner til klubben, bare ved å møte opp.

Publisert: 09.sep.2016 00:24
Oppdatert: 09.sep.2016 10:46

"Årets kamp" på Elverum stadion nærmer seg med stormskritt, bedrifter og privatpersoner har foreløpig bidratt med over 270 kroner pr tilskuer som møter opp. Målet til Elverum fotball er 300 kroner pr tilskuer og med 1.000 tilskuere, gir det 300.000 blanke kroner til klubben.

"Årets kamp" startet opp i 2012, det betyr at dette er 5. gangen den arrangeres.

- Dette er ny rekord, i fjor hadde vi 240 kroner pr tilskuer. Målsetningen er 300 kroner, men jeg er usikker på om vi når den. Vi er uansett strålende fornøyd allerede! Nå starter vi jobben med å få publikum til å komme på stadion, vi er helt avhengig av folk kommer. Dette er jo selvsagt litt væravhengig, og så må folk skjønne at dette er en dugnad. Selv om du ikke liker fotball en gang, så ta med ungene så de får være med på aktivitetene i forkant av selve fotballkampen. Og blir det for kjedelig, så får de heller gå hjem halvveis. Da har de uansett bidratt for klubben, sier daglig leder Per Steinar Krogsæter.  

gratis inngang og mange aktiviteter

Det er altså gratis inngang for alle, det koster ingen ting å bidra.

- Her kan man til og med vinne forskjellige ting, bare ved å møte opp. Alle som kommer, får "inngangsbillett" som det er trekning på i et gratis-lotteri. Det er fine premier, gavekort, grill og flere småpremier. Bare det må jo være verdt å komme for, smiler Krogsæter. 

Det er mange spennende aktiviteter for de yngste, men også for de eldre.

- Det blir rappellering ned fra mediabygget, det er vel 10-12 meter. Rideklubben kommer med 5 hester, det må jo være stas for de yngre. Vi har ny radar som måler hastighet på skudd, her kan du konkurrere både mot deg selv og andre hvor hardt du skyter. Vi har triksetest og presisjonsskyting. Vålerbanen kommer også med en bil, som du kan se på og sitte i. Litt usikker på hva slags bil det er, men det er en form for racer-bil. Det blir også en markering i midtsirkelen, hvor vi skal markere at "Elverum har hjerterom" med over 100 fotballspillere som skal stille opp i et hjerte ved innmarsj til kampen, forteller den entusiastiske daglige lederen.

Alle aktiviteter starter opp i god tid før selve fotballkampen.

- Vi starter opp allerede klokka 14 og holder på til ca 1545. Vi har også et serveringstelt med grillmat og drikke, hvor bidragsytere får tilgang. Det er også mulig for andre, som da betaler for det de måtte ønske. Teltet er åpent for alle, det vil også være musikk der. Vi ønsker å gi noe tilbake til de som bidrar, så her får de mat og drikke, de får profilering i lokale media og på vår hjemmeside. De blir også med i et eget bedrifts-lotteri, med en fin profileringspremie fra Joker Event. Bedriftene kan jo også snakke med hverandre i teltet og skape et nettverk der, så vi håper flest mulig kommer, oppfordrer Krogsæter.

håper på 1.500 tilskuere

Det er spådd oppholdsvær på lørdag, så værmeldingen er god.

- Kommer det 1.500 tilskuere skal vi være fornøyde. På en vanlig seriekamp er det mellom 500 og 700 tilskuere. Vi drømmer om 2.000 tilskuere! Da Ham-Kam var her i fjor, var det 1.700 tilskuere, det er det meste vi har hatt. Vi sier at vi har 1.150 unger i Elverum fotball, og halvparten av de bør ta med seg foreldrene sine og komme. Med bakgrunn i det synes jeg det burde være mulig med 2.000 tilskuere i en by som Elverum. Jeg mener også at vi bruker pengene våre fornuftig, nå har vi byttet kunstgress inne i hallen, noe som koster mye penger. Dette er penger som vi har klart og spare opp og hente inn til klubben. Vi har også byttet lys på hovedbanen, det koster også mye. Det er ikke slik at vi "kaster pengene" ut av vinduet. Vi bruker pengene fornuftig, de kommer medlemmene til gode. Kommer det 1.000 ekstra tilskuere på kampen på lørdag, er det penger vi skal bruke på anlegget, ikke på A-laget, sier Krogsæter. 

sportslig status

Det skal også spilles en viktig fotballkamp på lørdag, og sportslig er situasjon lys.

- Vi har ingen karantener eller skader, alle er tilgjengelig for spill. Men det blir en tøff kamp, Hønefoss er et robust lag med ei god sentrallinje. Men skal vi rykke opp, er dette en kamp vi skal og bør vinne. Spillerne hadde spillefri sist helg, så jeg håper de har brukt noen fridager godt og fått ladet opp til ny viktig kamp. "Alle" mener vi er klare for opprykk, men vi må fortsatt vinne noen kamper for å være matematisk sikre. Og vi tar ikke lett på det, før det eventuelt er avklart. Men vi forbereder oss selvsagt på et mulig opprykk, det må vi jo gjøre selv om vi ikke tar det for gitt ennå. Jeg er meget imponert over spillerne våre, av 19 kamper har de vunnet 15, bare tapt 2 og sluppet inn kun 5 mål. Det er imponerende! Jeg både håper og tror det blir en severdig kamp for publikum, avslutter en optimistisk Krogsæter. 

 
RADARSKYTING: Per Steinar Krogsæter tester her skuddfoten på den nye radaren, som er en av aktivitetene på lørdag. Beste resultat ble 111 km/t!
PROFILERING: Per Steinar Krogsæter blir her intervjuet av keeper og markedssjef Fredrik Tervaniemi, til klubbens egen hjemmeside.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no