19. nov
KLARE FOR KAMP: Robin Hjelmeseth (til venstre) og Kristian Bråtebæk er klare for «Røkke-løkka» og Molde 2 på lørdag.
 
Elverum fotball i vinden
Elverum fotball har virkelig hatt en solid start på sesongen så langt. Etter to serierunder og en cup-runde er Elverum ubeseiret så langt. Noe som både spillerne og treneren er godt fornøyde med.

Publisert: 22.apr.2016 02.19
Oppdatert: 22.apr.2016 10.17

Etter forrige helgs seier over Stjørdals-Blink er det serieledelse for Elverum fotball. Sjøl om trener Tore Fossum ikke ser på tabellen, er han fornøyd så langt.

- Vi har kommet godt i gang. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om tabellen enda. Vi får se på den til ferien også får vi se på den i oktober igjen, sier Tore Fossum.

To av spillerne som også er ganske glade for sesongåpningen er Kristian Bråtebæk og Robin Hjelmeseth.

- Kampen mot Stjørdals-Blink var tøff, og vi slet lenge. Men vi dro det i land med en 2-0 seier. Vi spilte en god forsvarskamp, sjøl om det ikke var noe veldig godt offensivt spill, sier Kristian Bråtebæk.

Bråtebæk er godt fornøyd med hvordan tingenes tilstand er akkurat nå.

- Ja, det er en god følelse vi har nå. Vi har hatt en god start, og målet er nå og holde oss oppe i tabelltoppen, sier Bråtebæk.

Molde 2

Neste kamp for Elverum er bortemøte mot Molde 2 på Aker Stadion i morgen. Robin Hjelmeseth tror det kan bli et juniorpreget Molde-lag de kommer til å møte.

- Jeg tror det blir en fin kamp for oss. Molde stiller sikkert med noen juniorer, fordi Moldes a-lag har to tippeligakamper på kort tid nå. Men det blir uansett en tøff kamp for oss som vi gleder oss til å spille. Vi får jo komme til en veldig fin stadion, sier Robin Hjelmeseth til iElverum.no.

Nå er det ikke lenge før de skal ut i neste runde i NM (cupen) heller, og Robin Hjelmeseth gleder seg til et realt lokalderby, nemlig mot Kongsvinger.

- Onsdag til uka spiller vi neste NM-kamp. Da får vi besøk av Kongsvinger på Elverum Stadion, sier Robin Hjelmeseth mens Kristian Bråtebæk skyter inn:

- Da håper vi på fulle tribuner, sier Bråtebæk.

Kongsvinger

Det blir gøy med et lokalderby på Elverum Stadion mener trener Tore Fossum. Sist gang Kongsvinger gjestet Elverum var det med mange supportere. Nå håper Fossum at elverumsingene kjenner sin besøkelsestid.

- Sist Kongsvinger var her, kom det horder av Kongsvinger-supportere fra ungdomsskola. Nå håper jeg på at det kommer mange elverumsinger og tar lurven av Kongsvinger-supporterne, så skal vi ta oss av spillerne, sier Tore Fossum.

Det blir et realt lokaloppgjør da Kongsvinger gjester Elverum Stadion. Både spillerne og treneren håper på fulle tribuner. Men før lokalderbyet, så skal Molde 2 nedkjempes. Hvert poeng teller, når Elverum ser for seg en kjempebra sesong.

Målet er å kjempe i toppen av tabellen, og så langt så lever de opp til målet!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
MOLDE SKAL SLÅS: Elverumstrener Tore Fossum er klar i sin sak, Molde 2 blir vanskelige. Men Elverum skal vinne.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no