21. nov
 
Elverum Fotball fortsatt ubeseiret
Elverum Fotball spilte lørdag kveld mot Gjøvik/Lyn hjemme på Elverum Stadion. Det skulle ikke gå mer enn 17 minutter før Elverum gikk opp i 1-0. Men det stoppet ikke der.

Publisert: 12.jun.2016 23.37
Oppdatert: 12.jun.2016 23.42

For første omgang ble en målorgie for Elverum. Elmahdi Bellhcen satte det første målet, etterfulgt av Remi Svindland som satte 2-0, Farid Rahim som satte 3-0 og to scoringer av Ole Andreas Nesset, før lagene gikk til pause.

Da stod det 5-0, og Elverum kunne gå i garderoben med hodet høyt hevet. Og fortsatt hadde ikke Elverum sluppet inn mål.

«Nullet» fortsatt nullet

Etter 15 minutter med pause, gikk spillerne i gang med siste halvdel. Men det var to vidt forskjellige omganger lørdag kveld. 1. omgang var fartsfylt og Elverum hadde mange sjanser. Mens 2. omgang ikke var all verden å skrive hjem om, fra noen av lagene. Det virket som om Elverum ble mer forsiktige, og skulle «safe» inn seieren. Noe som keeper, Fredrik Tervaniemi, ikke er enig i.

- Det ser kanskje slik ut for publikum og de som ser på, men for oss var det ikke slik. Vi gikk i alle fall ikke inn for det, sier Fredrik Tervaniemi.

Kampen endte med 5-0-seier til Elverum, etter en målløs 2. omgang.

Og med det, så holder fortsatt Elverum «rent bur» bakover, og har forlenget rekorden sin nå med hele 10 kamper uten baklengsmål. Eller litt i overkant av 16 timer. Det er bare helt utrolig, noe også trener, Tore Fossum, er helt enig i.

- Det er litt rart å tenke på, men vi får bare jobbe på og være forberedt til neste kamp. For oss handler det bare om å vinne. Vi er ikke så veldig mye opptatte av at vi ikke skal slippe inn mål, mer det at vi skal prestere, sier Tore Fossum.

Kontrollerer kampen

Kampen mot Gjøvik/Lyn ble alt annet enn spennende, da Elverum satte den berømte spikeren i kista allerede til pause. De tre første ordentlige sjansene ble satt i målet, og etter det gikk det bare én veg for fotballgutta. Fossum sjøl, synes at gutta spilte veldig bra.

- Vi spiller en god 1. omgang og er effektive. Det resulterer i 5-0 til pause, og vi kontrollerer inn i 2. omgang. Vi hadde ikke mange gode sjanser i 2. omgang, men det hadde ikke Gjøvik/Lyn heller, sier Tore Fossum, og legger til:

- Vi skulle gjerne ha underholdt mer i 2. omgang. Men det fikk vi ikke til og uansett om vi ikke fikk til det, så er vi veldig fornøyde med resultatet, sier treneren.

Nybergsund

Neste kamp Elverum Fotball skal spille er mot Nybergsund på Sundbana til helga. Fossum tror det kan bli en tøff kamp.

- Det blir gøy og komme til Nybergsund, og det blir en ny tøff kamp for oss. Vi går inn med alt vi har, også teller vi opp til slutt når vi er ferdige med kampen, sier Tore Fossum.

Han forteller at det ikke er så viktig om de ikke slipper inn noen mål denne kampen. Det viktigste med kampen mot Nybergsund er å vinne. Noe han får støtte av Fredrik Tervaniemi på.

- Det blir nok en annen kamp enn vi har sett i det siste. Og jeg tror faktisk det blir den tøffeste kampen vi har spilt hittil i sesongen, men jeg har god tro på tre nye poeng, avslutter Fredrik Tervaniemi.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Trener, Tore Fossum, var godt fornøyd med 5-0-seieren over Gjøvik/Lyn lørdag kveld.. (FOTO: Pål Erik Berntsen)
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no