17. nov
NY KAMP: Elverum Håndball Herrer spiller onsdag klokka 18.30 siste hjemmekamp i 2016. Halden er motstander og trener Apelgren spår en tøff og jevn kamp.
 
Elverum får en tøff siste hjemmekamp før jul
Elverum Håndball Herrer spiller onsdag kveld sin siste hjemmekamp i 2016. På motsatt banehalvdel finner vi Halden. Apelgren har tro på at det kommer til å bli en tøff kamp i Terningen Arena onsdag kveld.

Publisert: 07.des.2016 13:04
Oppdatert: 07.des.2016 13:24

Det blir litt av en nøtt å knekke for Elverum. Trener Michael Apelgren forteller at Halden er noen luringer.

- Vi satser på å vinne også denne kampen, men de er litt vanskelige. De har et par riktig gode spillere, og skulle vi få bukt på disse spillerne, så skal vi ta seier mot Halden. Det er først og fremst Skillahammer, Holm og deres Islandske keeper, sier Michael Apelgren.

Han innrømmer at Elverum har presset i onsdagens kamp. Elverum er ubeseiret så langt i GRUNDIGligaen, og Apelgren forteller at da gir motstanderlaget alt for å slå Elverum.

Får tilbake Toft

Elverum har vært et skadepreget lag de siste ukene men har allikevel bitt fra seg. Tre poeng i Champions League, seier i GRUNDIGligaen og gode enkeltprestasjoner er resultatet etter skadeperioden. Men Apelgren er klar på at det har vært en tøff tid.

- Det er bra at det nå begynner å helle til det at vi får tilbake spillere. For det har vært en krevende tid nå med mange skader og en tynn stall. Vi har Håkon Ekren på midtback som har gjort det veldig bra, men vi har også prøvd et annet alternativ med Tine Poklar på midtback. Flere alternativer gir oss større rom, sier Michael Apelgren.

Josef Pujol og Petter Øverby er fortsatt ute med skade, men Petter er mest trolig klar til bortekampen mot Haslum søndag.

Godt å komme tilbake på bana

Erik Toft gleder seg veldig til å komme tilbake på bana for å vise hva han kan etter at han har vært ute med skade en god stund.

- Det er alltid deilig og komme tilbake og skal spille kamper igjen. Jeg er «back in business» og er klar for å gi alt, sier Erik Toft.

Han har vært ute med skade siden han fikk konstatert brudd i nesa for noen uker siden, men har trent godt i tiden etter. 

- Jeg har fått meg en maske som jeg kan bruke på treninger, og har fått trent håndball sammen med de andre. Men jeg får ikke lov til å bruke maska i kamper, så jeg spiller uten den onsdag kveld, sier Toft.

Han kan også fortelle at skuddarmen er klar.

- Ja, den sitter der den skal og den fungerer veldig bra, konstaterer Erik Toft.

Høyt tempo

Michael Apelgren er ganske sikker på at det vil bli et ganske høyt tempo i onsdagens kamp.

- Det kommer til å bli et ganske høyt tempo. Halden er et lag som vil kontre mye og det vanskeligste med spillet til Halden er ankomsten deres. De er veldig dyktige på å gå en mot en og vinner mange dueller. Disse duellene blir veldig tøffe for oss og vi må vinne disse, avslutter Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Kampen mellom Elverum og Halden kan du følge direkte på ElverumsRadioen fra klokka 18.00. Kampstart er klokka 18.30 og ElverumsRadioen kan du høre via DAB i store deler av Hedmark, FM 88.2 og FM 99.3 i store deler av Sør-Østerdal og app og nettradio. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLAR: Erik Toft er igjen klar for spill for Elverum etter at han har vært ute med skade.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no