13. nov
SEIER: Elverum Håndball Herrer vinner 28-22 over Kolstad søndag kveld. Den tredje av totalt tre mulige seiere så langt i GRUNDIGligaen.
 
Elverum briljerte igjen
Søndag kveld spilte Elverum Håndball Herrer sin andre hjemmekamp for sesongen. Kolstad ble slått hele 28-22 i GRUNDIGligaens 3. runde.

Publisert: 19.sep.2016 00:22
Oppdatert: 19.sep.2016 00:22

1. omgang startet forrykende for Elverum hvor Morten Nergaard sto en fantastisk omgang. Han reddet flere viktige baller, samtidig som forsvaret stod godt foran han. Fremover var det ikke like entusiastisk, for etter fire minutter stod det 4-1 til Elverum, mens etter 17 minutter stod det 6-4. En treg start, men en god en.

Halvveis i kampen ledet Elverum med sifrene 12-6. Totalt seks baller slapp Morten Nergaard inn i 1. omgang, noe som er ganske så bra. Kolstad kom nemlig til gode målsjanser, men enten var Nergaard der, eller så var forsvaret i vegen.

Tøff kamp

Gårsdagens kamp ble av det hete slaget. Hele fem ganger måtte en elverumspiller sitte på benken for å ha gjort noe imot reglementet. Det ble delt ut minst seks gule kort, og temperaturen ble høy.

Trener Michael Apelgren sier at det ble en slik kamp som han hadde trodd.
- Vi fikk den kampen vi trodde vi skulle få. Hardt spill og noen tøffe dueller. Men jeg synes vi spiller ganske bra allikevel. Jeg var rolig hele kampen igjennom, sier Michael Apelgren.

Han fikk mye å tenke på tre og et halvt minutt før kampslutt. Elverum ledet 26-22, og fikk tre spillere utvist.

- Da var vi rett og slett opprørte. Vi hadde bare tre spillere på banen, men jeg var fortsatt rolig. Vi skapte sjanser og fikk mål og god uttelling. Så jeg er fornøyd med spillet, sier Michael Apelgren.

André Lindboe for skryt fra sjefen etter at han var en av tre utespillere vel tre minutter før kampslutt. Apelgren forteller at han synes det var bra at Lindboe hele tiden fikk tiden til å gå ved å søke frikast.

- Jeg måtte bare gjøre det. Få tiden til å gå, og vi fikk det til ganske bra synes jeg, sier André Lindboe.

Ikke mye negativt

Apelgren skryter av spillerne sine etter søndagens kamp. Sjøl om det ikke var en storkamp av Elverum, fikk de frem mye godt.

- Det kjentes hele tiden ganske så behagelig og trygt. Jeg hadde trua gjennom hele kampen, sier Michael Apelgren.

Han har ikke så veldig mye negativt å si om kampen, men legger til at det alltid noe å legge fingeren på.

En som fikk lov til å spille store deler av kampen var Didrik Linderud. Han fikk tillitt da Tamas Ivancsik ikke hadde dagen på jobb.

- Jeg fikk lov til å spille, men grep nok ikke sjansen godt nok. Jeg bomma på et skudd, og skulle gjerne ha satt den. Men en seier er en seier og de poengene vi fikk her var viktige å ta med oss, sier Didrik Linderud.

Cup på onsdag

Onsdag spiller Elverum 4. runde i cupen. Da er det igjen Bækkelaget vi skal opp i mot, en kamp som kommer til å bli tøffere enn mot Kolstad.

- Vi får nok se en litt annerledes kamp da, men det vil fortsatt være mye tempo og mange mål. Jeg tror vi må opp enda noen hakk, da har vi god mulighet til å avansere i cupen, avslutter Michael Apelgren.

 
Fakta
  • Elverum - Kolstad 28-26 (12-6)
  • Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien (målvakter), Didrik W. Linderud, Petter Øverby (4), Aleksander Børresen (1), Tamas Ivancsik (6), Nikolaj Mehl (4), André Lindboe (2), Erik Toft (4), Jonas Burud (2), Håkon B. Ekren (1), Tine Poklar (1), Josef Pujol (3).
  • Tilskuere: 1.342
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no