20. nov
SLITNE GUTTER: Elverum tapte 2-0 borte mot Jerv. Laget så rett og slett slitne ut. Her fra en tidligere kamp, Amor Layouni (som var god i dag) og Adnan Cirak.
 
Et redusert Elverum tapte borte mot Jerv
Søndag kveld var det duket for et nytt oppgjør i OBOS-ligaen for cup-heltene fra Elverum, da Jerv var motstandere i Grimstad. Elverum var redusert med 3 spillere ute med karantene, og virket slitne etter 2 tøffe oppgjør på ei uke. Det endte med 2-0 til hjemmelaget, det første målet kom på ei billig straffe.

Publisert: 04.jun.2017 20.04
Oppdatert: 04.jun.2017 20.06

Elverum hadde 3 spillere ute med karantene, da både Erlend Eggen Persgård og kaptein Rebin Sulaka sonet for rødt kort i forrige hjemmekamp, mens Remi Svindland også var ute grunnet 3 gule kort.

Til gjengjeld var Sivert Solli tilbake fra skade, han spilte ikke onsdagens cupkamp i Bodø. Jerv hadde fått en dårlig start på sesongen, og stod uten seier før søndagens kamp. 

Dette var også Elverum siste kamp i et meget tøft mai-program, framover blir det mer normalt med én seriekamp i uka - fram til sommerferien. 

Hjemmelaget startet 1. omgang best, med mye lange baller i bakrom. Elverum kom til sin første avslutning etter 9 minutter, men skuddet fra Adnan Cirak hadde Jerv-keeperen full kontroll på. 

trippel-sjanse til jerv

Først etter 16 minutter kom kampens første sjanse, og det var hjemmelaget som hadde en trippel-sjanse. Oppofrende forsvarsspill og blokkeringer av Elverum, sørget for at det fortsatt var målløst. 

Jerv var farlige på dødballer, med sine innsvingere og mye folk foran mål. Etter 28 minutter burde Jerv gått opp i ledelsen! Et innlegg til Danso som stod merkelig alene midt foran mål, men headingen ble mesterlig reddet av dagens kaptein, Fredrik Tervaniemi! 

Etter 30 minutter var det Elverum som burde scoret! Et bra innlegg fra Amor Layouni til Adnan Cirak som hadde løpt seg fri foran mål, men Cirak blåste ballen over mål fra kort hold!

I angrepet etterpå, var det Jerv som igjen burde scoret! Men avslutningen fra Berglann gikk rett utenfor mål fra kort hold, utrolig at det fortsatt var målløst på Levermyr - etter gedigne målsjanser. 

straffe til hjemmelaget

Så ble det blåst straffe til hjemmelaget etter 36 min! Situasjonen så litt merkelig ut, da Jerv-spilleren ikke gikk i bakken - og så litt overrasket ut selv også. Så ut som ei billig straffe, uansett satte kaptein Glenn Andersen straffen sikkert i motsatt hjørne for Tervaniemi. 1-0 til hjemmelaget, fortjent etter antall målsjanser.

Håkon Rønes ble skadet i straffesituasjonen, og måtte ut - inn kom Jonas Enkerud. Og det ble litt rokkeringer i laget, Magnus Pedersen gikk inn som stopper, Sivert Solli gikk ned på høyre back, mens innbytter Enkerud gikk inn som høyre kant for Solli. 

Pauseresultatet ble 1-0, i en kamp som startet litt rolig - før det ble målsjanse på målsjanse. Jerv hadde klart flest store sjanser, mens Elverum hadde sin store ved Cirak. 

2. omgang startet med 3 cornere på rappen fra hjemmelaget, og de var fortsatt like farlige som i 1. omgang. Elverum var bedre med i starten av omgangen, men skapte ikke særlig av sjanser det første kvarteret. 

Etter 63 minutter ble det 2-0! Først en god redning av Tervaniemi på et hardt skudd som var godt plassert, men returen gikk til Haugstad som banket ballen i nettaket fra meget skrått hold! Omgangens første store målsjanse, og hjemmelaget var på vei mot sin første seier for sesongen.

nære på redusering

Elverum fikk sin store sjanse etter 66 minutter, et soloraid fra Layouni og ballen ble liggende fri nesten på streken! 

I det 89. minutt var Elverum igjen nære på redusering! Et frispark på hjørnet av 16-meteren, ble fint slått på bakerste stolpe av Layouni. Der kom Bellchen på et løp, men ballen gikk centimetre utenfor mål og Bellchen var millimetre unna ballen. 

Kampen endte dermed med 2-0 til Jerv. 

Elverum så rett og slett slitne ut etter ei tøff uke, men kunne fort fått med seg ei scoring på stillingen 1-0. Da kunne kampen fort endret karakter, men slik gikk det ikke. I tillegg var 3 av spillerne som stort sett har spilt alle minutter, ute med karantene. Jerv vant sin første seriekamp for året, og det må kunne sies at det var en fortjent hjemmeseier. 

KAMPFAKTA:

Jerv - Elverum 2-0 (1-0)

Levermyr stadion (naturgress)

Tilskuere: 1.256

1-0 Glenn Andersen, straffe (38), 2-0 Eirik Haugstad (63)

Gule kort: Igor Cukovic, Carlos Moggia, Alexander Lind (Jerv)

Elverum stilte med følgende lag:

Fredrik Tervaniemi (kapt), Magnus Pedersen - Igor Cukovic - Håkon Rønes (Enkerud fra 39) - Stian Simenstad, Peder Nersveen - Carlos Moggia (Bellchen fra 68) - Marius Hagen, Sivert Solli - Adnan Cirak (Hjelmeseth fra 78) - Amor Layouni.

På benken: Vegar Berntsen, Elmahdi Bellhcen, Jonas Enkerud, Farid Rahim og Robin Hjelmeseth.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no