12. nov
STORTAP I ØSTFOLD: Elverum tapte 4-0 mot Fredrikstad, og Marius Hagen (til høyre) vikarierte som midtstopper.
 
Elverum tapte stort borte mot Fredrikstad
Selv om Elverum startet kampen klart best, scoret Fredrikstad 1-0 etter 23 minutter. Og etter det var det Fredrikstad som styrte resten av kampen, med 2 scoringer i hver omgang og Elverum tapte 4-0 søndag kveld.

Publisert: 11.jun.2017 19:57
Oppdatert: 11.jun.2017 19:58

Grunnet skader, karantener og landslagsoppdrag (kaptein Rebin Sulaka), har det siste uka vært knyttet stor spenning til hvem som skulle midtstopper sammen med Magnus Pedersen. Valget falt til slutt på Marius Hagen, og det var bare en av flere rokkeringer i laget. Remi Svindland var ute med sykdom, i tillegg til de andre fraværene. 

Elverum startet klart best de første 20 minuttene. Etter 16 minutt avsluttet Farid Rahim et godt angrep med et bra skudd, men keeper reddet til corner. I cornersituasjonen ble Marius Hagen revet ned, men dommer blåste ikke straffe.

mot spillets gang

Mot spillets gang tok hjemmelaget ledelsen etter 23 minutter. Et flott angrep endte med pasning 45 grader ut og skuddet gikk via Marius Hagen og satte Fredrik Tervaniemi ut av spill. Fredrikstad scoret på sitt første skudd på mål!

Etter scoringen virket det som Fredrikstad fikk mer selvtillit, og tok over føringen i kampen. 

Rett før pause ble det også 2-0. En heading etter corner og påfølgende innlegg ble først reddet av Tervaniemi, men returen satte Shola Akinyemi i mål. 

Rett før pause fikk Elverum frispark på rundt 20 meter, men skuddet fra Amor Layouni gikk via en spiller og like utenfor. 

Fredrikstad ledet altså 2-0 til pause, selv om det var Elverum som startet omgangen klart best. Men så fikk hjemmelaget en scoring, mot spillets gang, og mål preger kamper. Resten av omgangen var hjemmelaget førende, og satte inn 2-0 rett før pause.

avgjort rett etter pause

5 minutter ut i 2. omgang ble det 3-0! Elverum var i angrep med Sivert Solli, men det endte med kontring i mot og vikar-midtstopper Marius Hagen fikk ikke avverget den siste pasningen. Til slutt ble det et innlegg på bakerste stolpe, og selv om Tervaniemi fikk en hånd på ballen, så ble det scoring av Veteli for 2. gang i kampen. 3-0 kampen var mer eller mindre kjørt. 

Etter 56 minutter fikk Elverum en ny god sjanse, Jonas Enkerud spilte fri Adnan Cirak, men han ble litt for ubesluttsom og muligheten ble avverget. 

Etter 62 minutter gjorde Elverum et dobbeltbytte, ut med Farid Rahim og Sivert Solli, inn med Elmadhi Bellchen og Shadi Ali, sistnevnte fikk sin debut i OBOS. Dobbeltbyttet ga Elverum et spillemessig løft, men det ble ikke allverdens sjanser utav det.

I det 76. minutt gikk det fra vondt til verre for Elverum. Et innlegg ble headet, nok en gang, via fingertuppene til Fredrik Tervaniemi og stolpe inn. 4-0 og kampen var definitivt tapt for Elverums-gutta.

2 minutter før slutt slo Stian Simenstad et godt innlegg, Adnan Cirak forlenget ballen, men like utenfor. 

Det hele endte altså med 4-0 til Fredrikstad, etter 2 scoringer i hver omgang. Elverum var klart best fram til hjemmelaget scoret, men etter det var det Fredrikstad som tok styringa og beholdt initiativet ut kampen og vant årets første seier!

KAMPFAKTA:

Fredrikstad - Elverum 4-0 (2-0)

Fredrikstad stadion

Tilskuere: 3.213

Mål: 1-0 Joona Veteli (23), 2-0 Shola Akinyemi (43), 3-0 Joona Veteli (50), Sanel Kapidzic (76)

Gult kort: Patrik Karoliussen (FFK)

Elverum stilte med følgende lag:

Fredrik Tervaniemi (kaptein) Peder Nersveen - Magnus Pedersen - Marius Hagen - Stian Simenstad, Jonas Enkerud - Farid Rahim (Ali fra 62) - Carlos Moggia, Sivert Solli (Bellchen fra 62) - Adnan Cirak - Amor Layouni (Hjelmeseth fra 74)

På benken: Vegar Berntsen, Elmahdi Bellhcen, Even Westgård Skogsrud, Shadi Ali, Robin Hjelmeseth og Kristian Kjeverud Eggen

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no