19. nov
UTLIKNING PÅ OVERTID: Her smetter ballen under keeper Fredrik Tervaniemi og Ranheim utliknet til 1-1 på overtid.
 
Elverum ble straffet på overtid mot Ranheim
Elverum ledet og burde vunnet, men på overtid fikk de straffe i mot og det endte 1-1. Spillemessig var det kanskje greit med uavgjort, men ikke etter antall sjanser. Elverum hadde flere muligheter til å punktere kampen, men det gikk som det «måtte» gå til slutt.

Publisert: 07.mai.2017 20.31
Oppdatert: 08.mai.2017 01.48

Jon Nersveen ledet laget i Tore Fossum’s sykefravær. Igor Cukovic var ute med karantene, og Carlos Moggia sliter fortsatt med leggskaden. Det betød at Håkon Rønes spilte sin første seriekamp fra start denne sesongen, og Amor Layouni spilte fra start i serien for første gang.

Elverum kom best i gang og gikk opp til 1-0 allerede etter 4 minutter! Adnan Cirak gjorde en kjempejobb på midten og vant tilbake til ballen, satte fart og slo en millimeterpasning til Amor Layouni som kom på et helhjertet løp. Layouni satte ballen kontrollert i det lengste hjørnet og Elverum fikk en pangåpning!

Bare 3 minutter senere, var det samme kombinasjon igjen - med Cirak og Layouni. Men denne gang reddet Ranheims keeper meget bra og ballen gikk til corner.

Det var jevnt de første 20 minuttene, men Elverum skapte de største sjansene. Etter ca 20 minutter overtok Ranheim initiativet i kampen, men skapte ingen målsjanser. 

«fullt fyr i teltet»

Etter 38 minutter ble Amor Layouni taklet langt inne på egen banehalvdel av Øyvind Storflor, og da ble det «fullt fyr i teltet»! Begge lags spillere ville være med på diskusjonen, og det endte med gult kort til nevnte Storflor og hjemmelagets keeper Fredrik Tervaniemi som fikk for kjeftbruk.

Rett før pause burde Elverum gått opp i 2-0, da Remi Svindland slo et meget bra innlegg foran mål - men Sivert Solli må kjøpe seg større sko! Da hadde det stått 2-0, og ikke 1-0 til pause. 

Elverum ledet meget fortjent 1-0 til pause, etter sjanser. Ranheim hadde ballen vel så mye, men skapte ikke en eneste målsjanse.

Etter 51 minutter i 2. omgang fikk Ranheim sin første sjanse i kampen, og den var stor! Alene med keeper Tervaniemi, som heldigvis for hjemmelaget reddet. Etter 59 minutter kom en situasjon som kan bli diskutert: Øyvind Storflor som allerede hadde gult kort, sparket stygt ned Jonas Enkerud, men slapp med skrekken.

Drøyt et kvarter ut i 2. omgang, var Amor Layouni på farten igjen, men det ble bare nesten. Litt senere ble Håkon Rønes, som spilte en god kamp, liggende nede med skade. Det kunne se ut som en vridning i kneet, men vi håper det beste. Magnus Pedersen kom inn og overtok plassen som midtstopper. 

«alle så ballen i mål»

Drøye 10 minutter før slutt, burde Elverum punktert kampen. Robin Hjelmeseth ble fint spilt fri av Enkerud og Layouni, men satte ballen utenfor fra godt hold! Og ikke nok med det, bare 5 minutter før ordinær tid var ute, hadde Jonas Enkerud en kjempesjanse til å avjøre kampen! Enkerud  satte dessverre ballen millimeter utenfor - alene med keeper!

Og da gikk det som det ofte gjør i fotball, Ranheim presset på for utligning og fikk straffe på overtid! Det var lagt til 6 minutter for bytter og skader, og innbytter Bellchen var uheldig og lagde straffe. Den satte Michael Karlsen hardt i mål, selv om Fredrik Tervaniemi var etter ballen.

Dermed endte kampen 1-1, og det er nok Ranheim soleklart mest fornøyd med. Skal Elverum vinne kamper i OBOS-liagen, MÅ de sette flere sjanser i mål enn de gjorde i denne kampen.

En lokal jury kåret Erlend Eggen Persgård til Elverums beste spiller. 

KAMPFAKTA:

Elverum - Ranheim 1-1 (1-0)

1-0 Amor Layouni (4), 1-1 Michael Karlsen (90 + 2)

Elverum stadion

Tilskuere: 547

Gule kort Elverum: Fredrik Tervaniemi, Håkon Rønes, Erlend Eggen Persgård og Remi Svindland

Gule kort Ranheim: Øyvind Storflor og Michael Karlsen

Elverums lag:

Fredrik Tervaniemi, Peder Nersveen – - Rebin Sulaka - Håkon Rønes (Pedersen fra 69) – Erlend Eggen Persgård, Marius Hagen – Remi Svindland  – Jonas Enkerud, Siver Solli (Hjelmeseth fra 55) – Adnan Cirak – Amor Layouni (Bellchen fra 79)

Benken:

Vegard Berntsen, Magnus Pedersen, Stian Simenstad, Elmadhi Bellchen, Shadi Ali, Farid Rahim og Robin Hjelmeseth

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
INVOLVERT I MYE: Amor Layouni til venstre scoret og Adnan Cirak hadde målgivende. De var begge meget gode i 1. omgang spesielt.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no