15. nov
MARKED: Festivalkontoret på Rådhuset blir til et stort marked klokka 11.00 i formiddag.
 
Den store dagen på Volumfestivalen
Lørdagen har tradiosjonelt vært den store dagen. Slik er det også i år og festivalsjef Stine Haugen byr på et rikholdig program.

Publisert: 18.jun.2016 10:41
Oppdatert: 18.jun.2016 10:41

Lørdagen er på mange måter en «høydare» med fult program fra tidlig morgen til langt utpå natta. Nest siste dag av festivalen skal brukes til feiring av det Volumfestivalen har fått til gjennom de fem dagene Volumfestivalen arrangeres.

Det store trekkplasteret i dag er nok Daniel Kvammen. Noe festivalsjef Stine Haugen gleder seg ekstremt til.

- I dag skjer både det ene og det andre. Vi åpner markedet vårt på Rådhusplassen klokka 11.00 i dag. Der er det også «Lavt Volum» hvor barna og foreldrene kan komme. Barneprogrammet i år inneholder både sang og musikk og teater, sier Stine Haugen.

Ludvig Moon

Etter at parkscena ble tatt i bruk i går, spilles det musikk der også i dag. Og det lokale bandet Ludvig Moon er et av bandene som i dag spiller på parkscena.

På volumfestivalen.no skrives følgende om Ludvig Moon: «Gjensynsgleden er stor når vi i år igjen får presentere Ludvig Moons storslåtte indiepop til årets utgave av Volumfestivalen. Bandets «småby-indie», inspirert av storheter som Smashing Pumpkins, Broder Daniel og Flaming Lips, tar oss tilbake til de vanskelige ungdomsårene og skildrer ensomheten og melankolien på en episk og grandios måte. Etter debut-ep-en fra 2014 seilte sekstetten opp som et av Norges mest lovende indie-band, og med den rykende ferske singelen «Cult Baby», som allerede har vakt oppsikt både i Norge og i utlandet, fortsetter de å imponere med pophåndverk av internasjonal klasse.»

Daniel Kvammen

Daniel Kvammen er ikke hedmarking, eller har noen tilknytning til Hedmark. Men han har fått lov til å komme til Elverum og Volumfestivalen. Grunnen til det, er at Volumfestivalen har et samarbeide med Livestockfestivalen.

- Alle deltakerne har en tilknytning til Hedmark, men ikke Daniel Kvammen. Han skal delta på Livestockfestivalen som arrangeres i Alvdal. Siden vi har et samarbeide med Livestock om at de får presentere en artist hos oss, og vi får presentere en artist hos de, så er Daniel Kvammen med på Volumfestivalen, sier Stine Haugen.

Stort program

Festivalsjefen er godt fornøyd med programmet de har fått til over disse fem dagene. I morgen er det bare en kunstutstilling og et musikkinnslag, men festivalen er overhodet ikke slutt i kveld.

Haugen kan fortelle at de alltid har en stor fest i Festsalen i Rådhuset. Den avholdes på slutten av kvelden i kveld, og der spilles det musikk fra 90-tallet og starten av 2000-tallet.

- Det er jo noen gode «guilty pleasures» som spilles av der, og de festene har vært ganske bra de siste årene, sier Stine Haugen, festivalsjef for Volumfestivalen.

Sjekk ut hele programmet til Volumfestivalen på deres hjemmesider.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no