20. nov
STUDERER: Nå gjøres siste finpussen før søndagens avgjørende kamp mot Bækkelaget i Terningen Arena. Trener Michael Apelgren studerer nå video for å finne gode taktiske løsninger på hvordan de skal slå Bækkelaget på søndag.
 
Den siste finpussen før 3. semifinale
Elverum Håndball Herrer gikk på et stort tap da de møtte Bækkelaget i 2. semifinale i årets sluttspill. Nå finpusses de taktiske planene før de skal prøves ut på de siste treningene før søndagens kamp i Terningen Arena.

Publisert: 06.mai.2016 12.45
Oppdatert: 06.mai.2016 22.25

Elverumtrener Michael Apelgren nesten skjemmes da han tenker tilbake på kampen Elverum spilte mot Bækkelaget på onsdag. 39-30 er ikke et resultat svensken er særlig stolt av, men han lover nå bot og bedring.

For nå er Elverum såpass nærme en finale i sluttspillet, at nå gir alle 110 prosent. Michael Apelgren og assistenttrener Raymond Hamar studerer nå video og gjør en grundig analyse som skal brukes som mal på treningene før kampen på søndag.

- Vi var vel egentlig aldri nærme og Bækkelaget de eide kampen på onsdag. Nå skal vi opp mange hakk og vi må spille opp mot vårt beste. Og spesielt må vi løpe hjem i forsvar. Koste hva det koste vil, så må vi løpe hjem i forsvar, sier Michael Apelgern.

Ble lurt

Nå har Apelgren og Hamar fått kampen litt på avstand, og ser vel egentlig at ingen ting stemte for Elverum på onsdag. 

- Vi gjør ingen god match i det hele tatt. Jungman gjør det godt i mål og de gjør oss dårlige. Noe som Bækkelaget virkelig gjorde bra var å kjøre tempo på oss, og vi ble lurt, sier svensken og legger til:

- Vi må løpe hjem i forsvar ikke bare 90 prosent, men 100 prosent, sier Michael Apelgren.

Elverum lyktes ikke med noen ting på onsdag, men nå håper "Micke" at alternativ oppvarming skal hjelpe på hodene til håndballgutta.

Gocart

- Vi har kjørt litt cocart etter nederlaget på onsdag. Vi mente at det å finne på noe sammen og få opp stemningen var et riktig steg i rett vei. Det var jo ingen som var hverken glade eller særlig positive etter kampen på onsdag. Torsdag slappa vi av litt med gocart og moro, men i dag og i morgen skal vi sette oss godt inn i kampen på søndag, sier Michael Apelgren.

Svensken har stor tro på at kampen mot Bækkelaget på søndag blir noe helt annet enn de to kampene vi har sett hittil fra lagene. Han har klokketro på en jevnere kamp mellom de to lagene.

- Det er to jevne lag, og kampen på søndag tror jeg blir jevn og tøff. Den som vinner, gjør nok det bare med ett eller et par mål, konstaterer treneren.

MÅLVAKTDUELl

Heller ikke undertegnede tror at vi kommer til å få se en kamp som ligner de to foregående kampene. Det er to jevngode lag med forskjellige kvaliteter som møtes, og det laget som har dagen, er nok det laget som går til en finale.

Nå må vi også ta med i beregningene at kampen spilles i Terningen Arena. Sist vant vi med 10 mål, men jeg tror ikke vi vinner så lett. Det laget som taper på søndag tar sommerferie, og får ikke sjansen til å spille om Champions League. Det er noe Elverum vil spille om, derfor kommer det til å være to lag som vil mye som møtes søndag.

Trener Michael Apelgren har tro på mange dueller lagene mellom, men den duellen han gleder seg mest til er mellom Emil Jungman og Morten Nergaard. Begge har hatt hver sin gode kamp.

- Det er mange dueller, men Nergaard mot Jungman blir spennende. De har begge vunnet en kamp hver, så målvaktduellen er den duellen som kommer til å bli mest spennende, smiler Michael Apelgren.

Publikum den 8. spilleren

Det er jo kjent at Taiga'n er den 8. spilleren for Elverum Håndball Herrer. Nå håper treneren at vi får full hall og at publikum kan være med å vinne kampen sammen med håndballgutta.

- Jeg håper på full hall. Utfallet av kampen kan helle begge veier. Vi trenger publikum i ryggen, de kan sette press på dommerne, eller publikumet kan løfte oss og kanskje gjøre Bækkelaget usikre, sier Michael Apelgren og legger til:

- Møt opp i Terningen Arena søndag klokka 18.00 og hjelp oss til en finale i årets sluttspill, avslutter svensken.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no