20. nov
SMILER HELE VEIEN TIL...: Tommy Holmvik, daglig leder i Dekklåven AS, har all grunn til å smile. Torsdag åpnet han avdeling i Elverum, og kundene strømmet på i hopetall.
 
Dekklåven åpnet til manges store glede
Allerede 06.45 torsdag morgen, var det kø foran inngangen til Dekklåven i Elverum. Avdelingsleder Tom Myklevik har aldri opplevd maken.

Publisert: 08.jul.2016 10.11
Oppdatert: 08.jul.2016 10.59

I tillegg var det jevn trafikk hele dagen når Dekklåven åpnet dørene til sin avdeling i Elverum. Avdelingen holder til i de gamle lokalene til Elverum Dekksenter på Grindalsmoen.

Da iElverum var innom Dekklåven, var det over 30 bileiere som stod i kø for å få nye dekk på bilene sine. Noe som for daglig leder, Tommy Holmvik, er helt utrolig.

- Jeg hadde aldri drømt at det skulle komme så mange hit på åpningsdagen vår, sier Tommy Holmvik.

Over all forventning

Da dørene ble åpnet klokka 08.00 torsdag morgen, og allerede etter bare noen få minutter var det over 20 som stod i kø for å få nye dekk.

- Dette har gått over all forventning. Så mange hadde vi ikke trodd det skulle komme, så det har igjen ført til litt lang kø. Folk har stort sett vært blide og fornøyde, sier Tommy Holmvik.

Ved den nye avdelinga i Elverum så vil Tom Myklevik være avdelingsleder, mens Tommy Holmvik vil fungere som daglig leder i selve Dekklåven.

- Ja, det er planen. Så får vi se om det eventuelt skulle bli noen endringer, sier Holmvik.

Etterlengtet

Tanken med å åpne en ny avdeling i Elverum kom etter at kunder fra Østerdalen og Elverum ønsket det.

- Vi åpner i Elverum fordi vi har en del kunder både i Elverum og områdene rundt. Disse har i lengre tid etterlyst Dekklåven litt nærmere seg, sier Tommy Holmvik.

Han tror at dekk-kundene i Elverum er som kundene de har på Furnes, nemlig prisbevisste.

- Jeg tror de er som alle andre kunder, prisbevisste. Jeg har stor tro på Elverum som marked, og jeg tror det er plass til oss her, sier den daglige lederen i Dekklåven.

Må utvide

Pr. dags dato er det fire ansatte på avdelingskonteret i Elverum. Men Holmvik ser allerede etter første åpningsdag, at de må øke bemanningen.

- I dag er vi fire ansatte ved Dekklåven Elverum, men vi ser allerede nå behovet for økt bemanning. Og på åpningsdagen torsdag var vi 10 mann her, så mange blir det nok ikke. Men vi ser for oss en økning i bemanningen ja, sier Tommy Holmvik.

Det var ganske mange som ventet i solveggen på nye dekk til bilene sine. Og de aller fleste vi snakket med var godt fornøyde med både service og dekkene de hadde kjøpt.

Allerede nå er det planer om å utvide i lokalene på Grindalsmoen. Holmvik kan nevne et helt nytt bygg som skal huse et dekkhotell.

- Vi har fremtidsplanene klare, og nå skal vi bygge et av Hedmarks mest moderne dekkhotell. Det skal stå ferdig i begynnelsen av august. I tillegg skal vi bygge på verkstedet, så vi får inn en dekklinje til. Det vil korte ned ventetiden for kundene, sier Tommy Holmvik.

Gode tilbakemeldinger

Holmvik kan fortelle at han har fått mange gode tilbakemeldinger i løpet av den første åpningsdagen.

- Det har så langt bare vært positive tilbakemeldinger både på åpningen og servicen. Vi håper de positive tilbakemeldingene fortsetter. Det er mange som kommer til oss og sier at det er bra vi endelig har fått etablert oss i Elverum, avslutter Tommy Holmvik, daglig leder for Dekklåven AS.

 
Fakta

Dekklåven AS omsatte i 2014 for 44.930.000 kroner og hadde et resultat før skatt på 1.999.000 kroner.

Kilde: Proff.no

Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no