14. nov
SER LYST PÅ FRAMTIDEN: Deleier Magnar Frøhaug, er optimist med tanke på framtiden og setter i gang flere tiltak for å få flere besøkende.
 
Bowling1 med stadig flere besøkende
Sommeren er over, og bowlerne er i gang igjen med seriespill og nye spennende tiltak.

Publisert: 14.sep.2016 16:34
Oppdatert: 14.sep.2016 00:30

Dagens eiere har vært inne på eiersiden fra 2014 og feirer snart 3-års jubileum. Det har hele veien vært en liten økning i besøkende og nå tar de flere grep for å få enda flere besøkende.

- Vi har flere faste grupper som er innom i løpet av uka, i dag har vi seniorer fra Våler her og i morgen kommer våre egne som er rundt 40. De har sine faste ukedager, hvor de bowler og har det sosialt med kaffe og vafler. De aller fleste er med for det sosiale, men for noen er det også viktig med konkurranse, smiler en av eierne, Magnar Frøhaug. 

Nevnte Frøhaug eier Bowling1 Elverum og Megazone, sammen med Bjørge Furuheim. Begge er heltidsansatte (og vel så det), sammen med en heltidsansatt til og 4 som er ansatt på deltid. 

nytt navn - elverumsserien

I disse dager starter "Elverumsserien" opp, tidligere kjent som "Bedriftsserien". 

- For å få med flere vennegjenger, har vi byttet navn, så du ikke trenger å være med et bedriftslag. Nå har vi 3 divisjoner, med rundt 25-30 lag påmeldt. Vi jobber hele tiden for å få med flere lag, og det har kommet noen nye vennegjenger som stiller lag nå. Men det er plass til flere, oppfordrer Frøhaug. 

Noe de har hatt stor suksess med, er bursdagbowling.

-  Vi har hatt stor økning på bursdagsbowling, forrige søndag hadde vi 5 bursdager, med rundt 110 unger. Dette blir bare mer og mer populært! Hvis det er flere i vennegjengen eller skoleklassen som har bursdag omtrent på samme tid, så er det flere foreldre som samarbeider og slår sammen flere bursdager, sier Frøhaug. 

store arrangementer på gang

Det både har vært og kommer store arrangementer framover.

- Elverum bowlingklubb arrangerte finale i 50 pluss, da må du være 50 år eller eldre, det var en kjempeturnering med masse deltagere. Vi skal arrangere NM for juniorer i januar neste år og Elverum open i mars. Det gleder vi oss masse til, smiler Frøhaug.

For de som måtte tro du blir rik av å drive en bowlinghall, er sannheten noe annet.

- Det er ingen gullgruve å drive bowling, det er hele tiden oppgraderinger og reparasjoner. Kjeglene skal byttes ut etter faste sykluser, vi har oppgradert skjermene og nytt scoringsystem. Vi har lagt 4 kilometer med nye kabler! Ny oljemaskin har vi investert i, kostnaden var i underkant av 300.000 kroner, så alt koster penger. Men nå har vi investert så mye, at vi ikke trenger noen flere alvorlige store investeringer før om 10-15 år, hvis det mot formodning ikke skjer noe spesielt. Og det har vi aldri noen garanti for i en bowlinghall. Maskinene er fra november 2000, men hvis det skiftes komponenter jevnlig, så er disse nesten "udødelige", forteller Frøhaug.  

Selv om dagens eiere har vært inne på eiersiden fra 2014, har begge vært med vesentlig lenger.

- Bjørge har vært daglig leder i 10 år og jeg mekaniker i 15. Vi startet Megazone omtrent samtidig som vi gikk inn som eiere, og den kick-starten vi fikk med Megazone, var helt enorm. Det har nå stabilisert seg og vi er nå på det nivået vi trodde vi skulle være. Megazone er 200 kvadratmeter med "lekeplass", smiler Frøhaug. 

starter med studentkveld

Eierne ønsker å bidra til et enda flere aktiviteter for studentene også.

- Vi starter med "studentkveld" en gang i måneden, med oppstart 21.september klokka 19. Det blir studentpriser, både bowling, laser, biljard og karaoke på VIP-rommet. Og blir det suksess, så kan det bli flere studentkvelder i måneden, lover Frøhaug. 

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no