15. nov
HÅPER PÅ NY SEIER: Elverum Håndball Herrer vant 34-24 over Bodø sist lagene møttes i Bodø Spektrum i en seriekamp. Onsdag kveld er det duket for en ny kamp mot Bodøværingene. (Arkivfoto: Leif Tore Surén)
 
Bodø står for tur når Elverum Håndball Herrer jakter nye poeng
Etter brakseieren mot spanske Ademar León blir den tøffeste oppgava for Elverum Håndball Herrer å lande trygt på parketten og vinne mot Bodø i Bodø spektrum onsdag kveld.

Publisert: 04.okt.2017 10:40
Oppdatert: 04.okt.2017 10:39

Elverum-trener, Michael Apelgren, er ikke tvil om at nettopp det kommer til å bli det tøffeste med denne kampen.

- Det blir en utfordring dette at vi var så bra mot Ademar. Tidligere når vi har tatt slike seire så har vi tapt eller ikke kommet helt opp i nivået vi må opp i for å vinne. Er det noe vi har lært i den Norske serien er at om vi ikke er gode nok, taper vi, fastslår Michael Apelgren.

Han forteller om at fellene etter å ha slått et stort lag i Champions League er mange.

- Det finnes ingen ting som er «mettende» nok å få skryt for å ha slått et lag i Champions League. Så den store utfordringen her er nå å helt enkelt gjøre en god kamp, etter all rosen og skryten vi har fått, sier Apelgren.

Har et godt tak på bodø

Svensken er egentlig litt overrasket over at Elverum i de siste sesongene har hatt et godt tak på Bodø i Bodø Spektrum. For han mener at det er en veldig god prestasjon.

- De siste sesongene har vi gjort det bra mot Bodø. og det er er litt merkelig egentlig. For Bodø Spektrum er en tøff bortebane med mange i hallen og bra trykk på tribunene. I tillegg har de Børge Lund som er en veldig god trener, så man møter alltid et Bodø som er godt forberedt og gjør tingene riktig, sier Michael Apelgren.

Det rent taktiske skal Elverum stoppe Bodøs ankomstspill i tillegg løse forsvarsgåten til Bodø.

- Vi har flere faktorer i spillet vårt mot Bodø.  Men det viktige blir å stoppe ankomstspillet til Bodø, ellers er det litt «småpill» her og der for å stoppe Bodø, sier Apelgren.

Svensken har også lagt en salgplan i angrep, sammen med Raymond Hamar.

- I forsvar er de dyktige til å stå tett, derfor blir det vitkig for oss å kunne spre forsvaret deres slik at det ikke står for mange der ballen er, avslører svensken.

Tror på et høgt tempo

Sjøl om Elverum var på reisefot i 18 timer søndag og natt til mandag, tror allikevel treneren på høgt tempo i kampen mot Bodø.

- Jeg tror temopet kommer til å bli veldig høgt. De har sikkert fått med seg at vi har vært på reise i 18 timer og vil nok skru opp tempoet. Men vi er et lag som springer veldig mye i år, så jeg tror at det kommer til å bli et sinnsykt tempo i denne kampen. Så vi må bare løpe på, avslutter Elverum-trener, Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Om du ikke har mulighet til å være i Bodø Spektrum onsdag kveld, kan du som alltid høre kampen direkte på ElverumsRadioen.

Radiokanalen sender på DAB i store deler av Hedmark, på FM 88.2 og FM 99.3 i Elverumsregionen og via nett på ielverum.no i hele verden. Sendestart er klokka 20.00 mens kampen starter klokka 20.30.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no