17. nov
FORNØYD: Det er første gang at det skal arrangeres Oktoberfest i Elverum, i så stor skala som THEvent, Eventlaget og Lavvo Østlandet gjør 20. og 21. oktober. Tore Hagen i THEvent er overrasket over at billettene går unna så tidlig.
 
Billettene går unna til årets «Oktoberfest» i Elverum
20. og 21. oktober er det klart for en ny byfest i Elverum. Da arrangeres Oktoberfesten i byen, et arrangement som arrangeres av THEven, Eventlaget og Lavvo Østlandet. Nå rives billettene bort

Publisert: 07.jul.2017 19:34
Oppdatert: 07.jul.2017 13:32

Billettene til arrangementet ble lagt ut i forrige uke, og allerede nå merker Tore Hagen i THEvent en stor etterspørsel rundt billettene. Han oppfordrer folk nå til å være raskt ute om de ønsker å være med på byfesten i oktober.

- Ja, det er nettopp en slik respons vi var ute etter når vi la ut billettene og satset på dette her. Vi har allerede solgt mange flere billetter enn det vi trodde på forhånd. Vi har kun solgt billetter til bedrifter i en periode nå, men har åpnet billettsalget for alle som vil være med, sier Tore Hagen.

Han er en veldig glad mann om dagen. Ikke bare har han lyktes med sitt event-seskap, THEvent. Men han har også fått til et bra opplegg med en ordentlig øl-festival i byen.

Lavvofest

Mange har etterlyst lavvoer under Grundsetmart'n og Elverumsdagene. Nå kan alle som har lengtet til lavvoer og lavvofest få det, skal vi tro Hagen.

- Vi har stor tro på denne festivalen og dermed så har vi slått virkelig på stortromma. Vi har plass til 1.250 i lavvoa våre. Nå har alle de som har etterlyst lavvo til de andre arrangementene i Elverum, nå får dere en lavvofest igjen. For vi setter sammen 10 lavvoer slik at vi får en kjempestor lavvo, sier Tore Hagen i THEvent.

Nå oppfordrer arrangøren å kjøpe billett med en gang, slik at man er sikret å få være med på den nye store festivalen i Elverum.

- Om jeg hadde vært publikum og hadde lyst til å være med på dette, så ville jeg ha kjøpt billetter i dag. Jeg ville ikke venta og se om naboen, kompisen eller vennene skal være med på dette. Vi har totalt 1.250 billetter fredagen og 1.250 billetter lørdagen. Når de er solgt, så er det ikke flere billetter igjen dessverre, forteller Tore Hagen.

Overrasket

Han er overrasket over at responsen har vært såpass som den har, men gleder seg over det.

- Jeg hadde ikke trodd at vi skulle få en såpass pangrepons som vi har fått nå. Ikke i det hele tatt. Jeg hadde selvsagt tro på arrangementet, men ikke at det skulle bli så populært, såpass lenge før arrangementet gjennomføres, forteller Tore Hagen og legger til:

- Det er tydelig at dette er et arrangement som er interessant for folk. Vi har hatt følere ute og snakka med mange som reiser til Oslo for å være med på Oktoberfest. Men hvorfor skal dem det, sprute vi. Derfor fant vi ut at det var marked for et slikt arrangement også i Elverum og Hamar. Noe vi også nå skal gjennomføre, avslutter Hagen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no