14. nov
 
Alternativ oppvarming til kvartfinalen mot Bodø
Torsdag kveld møttes Taiga'n og Elverum håndball herrer til en uhøytidelig kamp om hvem som er best i bowling. Håndballgutta ga iallfall alt de hadde, men holdt det?

Publisert: 16.apr.2016 17:52
Oppdatert: 16.apr.2016 17:57

Det var god stemning i Bowling 1 sine lokaler torsdag kveld. Oppgjørets time hadde kommet, og man fikk se hvem som var best til å bowle, Elverum håndball herrer eller Taiga'n.

Taiga'n spanderte gledelig på både medlemmer og spillere samt trenereapparatet en sosial kveld sammen. Mye for å vedlikeholde det gode miljøet de har sammen, men også for å ta revansje. For det har seg nemlig slik at det var håndballgutta som vant fjorårets uhøytidelige bowlingkamp.

Sosialt og moro

Samtidig som var både var sosialt og moro, tok nok konkurranseinstinktet over hos håndballgutta. De skulle vinne over Taiga'n, men gjorde de det? Det er ikke, etter det iElverum kjenner til, avgjort og fintelt slik at det foreløpig er ukjent hvem som vant. Skal man se litt på poengsummene så tror undertegnede det ble ganske jevnt.

Men hos Ola Norstrøm var også konkurransen blodig alvor. Han hadde nemlig fått telefon fra elverumstrener Michael Apelgren om en omkamp i bowling. Da måtte han jo slå til. Samtidig var svensken freidig nok til å utfordre lederen i Taiga'n. Men det skulle han kanskje ikke gjort?

- Michael ringte meg og lurte på om vi i Taiga'n ville ha revansje for fjorårets tap. Det ville vi jo selvfølgelig. Samtidig sa han at han ville utfordre meg, for Apelgren skulle slå meg på poeng, sier Ola Norstrøm.

Sånn ble det, men Apelgren bør ligge lavt. For etter fintelling er resultatet at det var Norstrøm som gikk av med seieren.

- Jeg vant vel den interne kampen mot Ola, spør Michael Apelgren.

- Nei, du tapte med 20 poeng.

- Du må ikke tro på alt Ola Norstrøm sier. Men det var moro da, sier Michael Apelgren og legger til:

- Vi gjør jo dette for å gjøre Taiga'n glade, og vi tapte nok litt med vilje. For når vi gjør de glade, så gir de litt ekstra i Terningen Arena på søndag. Og det trenger vi mot Bodø, sier Apelgren.

Alternativ oppvarming

Trener Michael Apelgren er klar på at det er viktig å få gjøre litt annet enn bare å tenke håndball, og nå føler treneren at de er klare for kamp mot Bodø.

- Vi får vel høre i lang tid nå om det viser seg at vi har tapt denne kampen, da må vi iallfall vinne kampen mot Bodø på søndag.

Tidligere har kaptein Morten Nergaard uttalt at de har ett mål i sluttspillet, det er å vinne hver kamp. Gjør de det, så er sesongen 2015-2016 en av de beste sesongene Elverum har hatt de siste årene.

- Jeg synes sesongen har vært bra. Ser vi bort fra de kampene hjemme hvor vi spilte Champions League-kamper parallelt, så har vi vært gode denne sesongen. Og i Champions League har vi jo overprestert. Hadde du sagt at vi skulle ta sju poeng i Champions League før vi gikk inn i gruppespillet, så hadde vi tatt de i mot med åpne armer, sier Morten Nergaard og legger til:

- Tar vi ikke sluttspillgull, så har det vært en dårlig sesong. Sett bort fra Champions League da, avslutter Nergaard.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no