20. nov
VOLUMREVEN: Volumfestivalen 2016 arrangeres 16. til 19. juni. Da fylles Elverum med sang, kultur og kunst.
 
Alt i rute til Volumfestivalen
Det nærmer seg årets utgave av Volumfestivalen i Elverum. Festivalsjef, Stine Haugen, kan fortelle at nå er alt klart og alt ligger til rette for en flott festival.

Publisert: 08.jun.2016 21.41
Oppdatert: 09.jun.2016 20.56

- Nå har vi heldigvis alt under kontroll. Festivalen er jo i neste uke allerede, men brikkene begynner å falle på plass og vi er klare, sier Stine Haugen, leder i Volumfestivalen.

Årets program er stort og mange kjente navn ventes til Elverum til uka.

- Daniel Kvammen kommer blant annet. Også får vi jo besøk av The Dogs, med Kristoffer Schau. Vi har Unge Ferrari som kommer tilbake. Lovespeake, som er gutta fra Eye Emma Jedi kommer jo. Så nå gleder vi oss bare, sier Stine Haugen.

Gode samarbeid

Daniel Kvammen er ikke hedmarking, eller har noen tilknytning til Hedmark. Men han har fått lov til å komme til Elverum og Volumfestivalen. Grunnen til det, er at Volumfestivalen har et samarbeide med Livestockfestivalen.

- Alle deltakerne har en tilknytning til Hedmark, men ikke Daniel Kvammen. Han skal delta på Livestockfestivalen som arrangeres i Alvdal. Siden vi har et samarbeide med Livestock om at de får presentere en artist hos oss, og vi får presentere en artist hos de, så er Daniel Kvammen med på Volumfestivalen, sier Haugen.

Tidligere har det blitt kjent at Volumfestivalen og Elverum Kunstforening har et samarbeide pågående om kunst blant de yngre.

Også Fylkesbiblioteket er en god samarbeidspartner, de er med på laget for å finne frem til hedmarkingen.

Hvem er hedmarkingen

- Det er et litteraturprosjekt vi har med Fylkesbiblioteket. Der oppfordrer vi hedmarkinger til å skrive og sende inn en liten tekst om hvem du er som hedmarking. Enten du som person eller forholdet ditt til Hedmark. Eller bare noe om identiteten din som hedmarking. Disse vil vi stille ut på TUNET, på et galleri der, sier Stine Haugen, og legger til:

- Vi skulle gjerne ha hatt flere bidrag der. Jeg tror egentlig ikke vi kan få nok bidrag der for å si det sånn, sier Stine Haugen.

Lavt volum

Også i år blir det «Lavt Volum» for de aller minste. Her er det et godt og variert program.

- I år kommer Øyteateret som kommer på besøk, så da blir det en liten teaterforestilling der. Og i tillegg så har vi konsert med Ellen Brekken og Julie Falkevik Tungevåg, og konserten heter «Du og jeg og vi 2 – 3 – 4», sier festivalsjefen.

Lavt Volum starter klokka 11.00 lørdag formiddag.

Festivalsjefen er klar, de frivillige er klare og deltakerne er klare. Nå håper hun at Elverum også er klare for Volumfestivalen.

- Det er igjen i underkant av en uke til Volumfestivalen starter, og jeg håper at vi får se mange på arrangementet, avslutter leder i Volumfestivalen, Stine Haugen.

Les programmet for årets festival her

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no