15. nov
FORNØYD: Espen Strøm er fornøyd med prisdrysset under helgas årsfest i Aktiv-kjeden.
 
Aktiv Elverum tredje best i landet
Aktiv Eiendomsmegling arrangerte årsfest for kjeden i Göteborg sist helg, og i den forbindelse ble det delt ut en rekke priser. Meglerkontoret i Elverum endte på tredjeplass i kåringen av kjedens beste kontor, og høstet i tillegg anerkjennelse for en rekke sterke enkeltprestasjoner.

Publisert: 11.jan.2017 01:53
Oppdatert: 11.jan.2017 01:53

- Det er veldig hyggelig. Jeg ble utrolig stolt av den gjengen som jobber sammen her, og som yter en enorm innsats hver dag for å nå disse målene om å få disse prisene, sier Espen Strøm, daglig leder og eier av Aktiv Elverum.

Som omtalt i Østlendingen tirsdag 10. januar, hevder meglerkontoret seg bra blant kjedens mer enn 60 meglerhus på landsbasis. Ikke bare ble Aktiv Elverum kåret til det tredje beste kontoret i kjeden for 2016, men flere av de ansatte er også i Aktiv-kjedens absolutte toppsjikt. Eiendomsmeglerfullmektig Morten Norstrøm Surén gikk helt til topps i kategorien årets nykommer.

- Det var kjempemorsomt, er kjempestolt av det. Det har vært et artig år, jeg er kjempefornøyd, sier Surén til iElverum.

laget viktigst

I tillegg til eiendomsmeglerfullmektig Suréns pris ble Aktiv Elverums Line Strøm og Alf Johan Rustad hedret som henholdsvis kjedens tredje og fjerde beste meglere. Daglig leder Strøm er derfor godt fornøyd med uttellingen fra helgas årsfest.

- Det henger veldig høyt for oss. Alle syns jo det er greit å bli hedret for gode prestasjoner. Både kontorvis som et samlet lag - det er jo veldig hyggelig - og så har vi noen veldig sterke enkeltprestasjoner i tillegg som også er utrolig hyggelig, sier han.

Det er likevel tredjeplassen i kåringen av årets meglerkontor Strøm rangerer aller høyest.

- Naturligvis er det «lagsprisen» som henger høyest. Vi blir det kontoret i vår kjede som selger tredje mest. Vi er oppe og hevder oss med de to største kontorene i landet, og det er to Oslo-baserte kontor. Ut ifra at Elverum er et litt mindre sted så er vi enormt stolte av det, smiler Espen Strøm.

store ambisjoner

Det er ikke første gang Aktiv Elverum mottar priser fra kjeden for sitt arbeid, og ambisjonsnivået er justert deretter. Strøm går ikke av veien for å utfordre de store Oslo-kontorene som foreløpig rager høyest i Aktiv-kjeden.

- Vi nærmer oss dem, for vi har hatt denne plasseringen tre år på rad nå. Så det er ikke lenge før vi slår dem, smiler han.

Men han er klar på at fokuset til daglig er å utvikle meglerkontoret i Elverum fremfor å hevde seg i interne konkurranser med andre Aktiv-kontor.

- Det er jo selvfølgelig ikke noe annet enn et resultat av en knallhard jobbing, og fokuset vårt er hver eneste dag å forbedre oss i jobben og at kundene våre skal bli mer fornøyd, slik at vi får flere kunder til å bruke oss. Det er det som er jobben - dette er bare en heder og ære for en meget solid jobb som laget har jobbet med et helt år.

Heller ikke årets nykommer, Surén, er veldig opptatt av priser i det daglige arbeidet.

- Det var målet for 2016 å bli årets nykommer, det var det. Men altså, jeg jobber jo målrettet mot å få det til bra her på jobb og sånne ting. En pris er moro, men det er på en måte ikke gulroten i det, slår Surén fast.

veien videre

Både daglig leder Strøm og eiendomsfullmektig Surén er lystne på omsetningsøkning i 2017 til tross for at fjoråret var tidenes beste.

- Målsetningene er høyere enn det vi hadde i fjor. Vi hadde det beste året på omsetning vi har levert noen gang i 2016. Men vi har nye mål som er høyere - både neste år og de neste tre årene er målsetningene vi har veldig klare, ifølge Strøm.

Morten Surén sier det slik:

- Vi må bare jobbe med det bra vi har fått til i 2016 og videreutvikle det, og så krysser vi fingrene for at 2017 blir et minst like bra år.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no