20. nov
VIKTIG KAMP: Her er hele gjengen som skal sørge for at Elverum er et OBOS-lag også neste sesong (Foto: Hans Olav Osbak/Elverum Fotball).
 
«Årets kamp» er kampen som «må» vinnes for Elverum
Søndag klokka 15.00 bør alle som er engasjert i Elverum fotball, innfinne seg på Elverum stadion. Da kan du nemlig sørge for at det blir både kroner og poeng til klubben. Det KAN være en avgjørende kamp om å overleve i OBOS-ligaen.

Publisert: 08.sep.2017 12.58
Oppdatert: 08.sep.2017 12.38

Fredrikstad ligger på kvalifiseringsplassen 3 poeng foran Elverum, men har 10 mål bedre målforskjell. Det sier seg selv at med seier på søndag, er Elverum absolutt med i kampen om å beholde plassen. Blir det tap eller uavgjort, blir situasjonen fort litt vanskeligere utover høsten. 

Dette må vel være det vi kaller en 6-poengs kamp Elverum-trener Tore Fossum?

- Det er jo det, men vi skal bare gå ut på banen og ta det for det det er - en vanlig fotballkamp. Men etter kampen kan det jo være to forskjellige scenarioer, avhengig av hva resultatet blir. Jeg synes vi har sett bra ut i det siste, og vi har langt i fra gitt opp! Vi gleder oss til å få besøk av Fredrikstad, på en forhåpentligvis fullstappet Elverum stadion på søndag, sier Fossum.

- SESONGEN VÅR STARTER NÅ!

Bortekampen mot Fredrikstad i vår, stod og vippet lenge  - men så fikk Fredrikstad den berømte «ketsjup-effekten» og kampen endte 4-0 til hjemmelaget.

- Slik er fotballen, men vi er godt forberedt på å møte Fredrikstad og vi vet hva de kommer med. Samtidig er det mest opp til oss selv, vi må prestere og vi må score mål - da blir det 3 poeng, sier Fossum.

Tabellen er ikke lystig lesning for de som er glade i Elverum fotball, men det er fortsatt igjen mange kamper. 

- Vi har fortsatt troa vi, og for vår del kan du si at sesongen starter nå. Nå kommer det cupfinaler på rekke og rad, vi skal møte Fredrikstad, Arendal, Åsane og Kongsvinger blant annet,  og alle disse ligger rett ved oss på tabellen. Det er helt opp til oss selv, og vi har fortsatt store muligheter. Det er langt fra kjørt, sier en offensiv Fossum.

Elverum har igjen 5 hjemmekamper og 3 borte. De fleste av lagene Elverum skal møte som kjemper i bunnen, kommer til Elverum stadion.

- Vi har levert gode bortekamper, de 3 siste bortekampene har endt med uavgjort. Vi må bare komme i gang med å vinne hjemmekampene våre, og 5 hjemmekamper skal gi en del poeng, lover Fossum.

- håper på «ketsjup-effekten»

I siste kamp mot Strømmen, ble det nok et rødt kort til Elverum. Mos Ndiaye fikk to gule kort, og må stå over mot gamleklubben. Han fikk også 2 kampers karantene, grunnet oppførsel i etterkant av situasjonen.

- Skadesituasjonen ser veldig bra ut, og vi har hatt veldig få skader i år. Jeg håper det fortsetter sånn! Nå har vi full tropp, med unntak av Mos, så får vi plukke ut de 11 vi mener er de beste som skal slå Fredrikstad på søndag, sier Fossum.

Hvordan skal dere slå Fredrikstad på søndag?

- Vi må ha en defensiv struktur, hvor vi med knallhard jobbing skal holde tett bak. Så ønsker vi å tørre å angripe enda mer, og vi må skape flere målsjanser. Det har vi jobbet med lenge nå, og kanskje få til den «ketsjup-effekten» - så håper vi den kommer nå på søndag, sier Tore Fossum.

Søndagens kamp er «Årets kamp» og det er gratis inngang. Stiller du på tribunen, så bidrar du med en sum pr. tilskuere gitt av det lokale næringslivet OG du støtter Elverum fotball i kampen om å fortsatt være et OBOS-lag neste sesong!  

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
ØNSKER FULLE TRIBUNER: Trener Tore Fossum ønsker publikums støtte i søndagens kamp mot Fredrikstad.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no