18. nov
FOTBALLGLEDE: Elverumsturneringen er fotballglede fra ende til annen.
 
Årets Elverumsturnering er over
For 40. gang ble Elverumsturneringa arrangert i Elverum. Fra bare noen lokale lag for 40 år siden, ble årets arrangement en god del større.

Publisert: 12.jun.2017 11:47
Oppdatert: 13.jun.2017 22:56

Med over 180 lag, 450 kamper og 2.100 elleville fotballglade barn og unge som deltok i turneringa var det duket for en real feiring av 40-årsjubileet. Det var på forhånd ikke lagt opp til en stor feiring, men med 2.100 unge fotballspillere ble turneringa en fest i seg sjøl.

Fra fredag ettermiddag til søndag kveld ble det spilt kamper på Prestgardsjordet, ELVIS, Restvoldjordet, Elverum Stadion og Elverum Folkehøgskole.

Elverum fotball er strålende fornøyd med helgas arrangement. Daglig leder i Elverum Fotball, Per Steinar Krogsæter, forteller at de er veldig glade for hvordan helgas turnering ble.

- Vi har jobbet ganske mye med Elverumsturneringa og har hatt over 350 dugnadsvakter som har lagt ned over 1.800 dugnadstimer. Det tilsvarer rundt ett årsverk, bare på én helg. Men så moro det har vært, sier Per Steinar Krogsæter.

Bra trøkk

Lørdag og søndag var de store dagene på Restvoldjordet. Der ble de aller fleste barne-kampene spilt, og det var ikke vanskelig å se at de storkoste seg når de løp etter «lærkula». Noe som også var misjonen med turneringa.

- Det viktigste er å legge til rette for god aktivitet, og det var stor glede på Restvold både lørdag og søndag. Det kommer nok av at barna får lov til å dirve med idretten sin. Det skaper både glede og moro, sier Krogsæter.

Nå er det aller meste av turneringen ryddet bort og Krogsæter forteller om et arrangement som nærmest gikk på skinner.

- Ja, vi er veldig fornøyde med arrangementet. Det meste gikk på skinner for oss i helga. Det har ikke vært noen store hendelser eller skader og alt gikk ganske fint. Vi har fått masse skryt iløpet av helga, forteller den daglige lederen i Elverum Fotball.

Mange jern i ilden

Etter å ha servert over ett tonn med mat og drikke i løpet av helga, kan Elverum Fotball se tilbake på en meget vellykket turnering.

- De problemene som oppstod gjennom helga, ble løst ganske fort der og da. Så jeg vil si meg veldig fornøyd med turneringa og gjennomføringa av den. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på arrangementsformen, oppsettet, maten og ikke minst dommerne. Det har vært mange unge dommere i aksjon, blant annet fra Elverum, sier Krogsæter.

Nå er ett stort arrangement ferdiggjort, men det er ikke dermed sagt at Elverum Fotball nå kan hvile på laurbærne. Nei, nå skal de arrangere fotballskole og ikke minst bygge tak over tribuna.

- Om 14 dager så skal vi arrangere fotballskole. Dit er det en lang veg med masse planlegging og ikke minst skal ting ordnes og forberedes til fotballskola. I tillegg skal vi snart starte med å bygge taket over tribuna, så her står oppgavene i kø fremover, avslutter Per Steinar Krogsæter, daglig leder i Elverum Fotball.

Her kan du se alle resultatene fra årets turnering.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no