17. nov
 
Hedmarks beste frokost for fjerde år på rad
Twinings Best Breakfast har igjen kåret Scandic Elgstua til å servere den beste frokosten i fylket.

Publisert: 21.jun.2017 14:08
Oppdatert: 21.jun.2017 14:08

Konkurransen regnes som et uoffisielt norgesmesterskap i hotellfrokost, og mer enn 400 hoteller landet rundt er vurdert.

– Det føles kjempebra å bli kåret til Hedmarks beste frokost igjen. Det er en stor hedersbevisning på at vi leverer et godt produkt, og at vi har medarbeidere og kolleger som virkelig gjør sitt for å tilberede og servere en god frokost, sier hotelldirektør Nina Bogerud Caspari.

– Målet er en god norsk frokost

I frokostkonkurransen kåres det én vinner i hvert fylke, før vinneren av Norges beste frokost kåres i oktober.

Så langt er 13 fylker offentliggjort, og Scandic har hittil gjort nesten rent bord med seier i 10 av disse.

– Vi har som mål å servere en god norsk frokost, men flere av de andre fylkesvinnerne har nok lagt lista enda litt høyere slik at gjestene får mer en lunsj-følelse. Vi synes formen vi legger til rette for passer best i vår region, sier Bogerud Caspari.

Hun forteller at de skal fortsette å servere god norsk frokost, men tror neppe at de kommer i norgestoppen. 

– Men vi gleder oss likevel over at vi har Hedmarks beste frokost, noe som er en kjempemotivasjon for våre ansatte, smiler hotelldirektøren. 

Roser de ansatte

– Våre frokostkokker legger sin stolthet og ære i å presentere et flott produkt, som utvikles hele tiden. Vi bruker gode råvarer, en stor andel lokalmat, og har mye hjemmelaget på menyen som varmrøkt elg, vår egenrøkte laks og Scandics hjemmelagde leverpostei, forteller Bogerud Caspari.

Hun tror også hemmeligheten bak suksessfrokosten ligger i servicen, og legger vekt på at det er mange personer som står bak utmerkelsen.

– Når gjestene kommer til frokost serveres de kaffe ved bordet, og vi sørger for at det stort sett er tomt for skitne tallerkener og slike ting. Luksusfølelsen er viktig, først og fremst gjennom maten, men også ved den gode praten som servitørene legger for dagen, sier hun.

Mange stopper kun for å spise frokost

– Opp mot 95 prosent av våre boende gjester spiser frokost, og det gjelder nok for de fleste Scandic-hoteller over hele landet, sier Bogerud Caspari.   

Men hotelldirektøren har også flere frokostgjester som ikke bor på hotellet. 

– Det er ofte folk stopper her som har lyst til å smake på frokosten. Elverum ligger jo midt i fylket, og mange stopper her jevnlig på vei til Trondheim eller Trysil, sier hun.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SERVERER: Kari Lindgjerde (til venstre) og Grete Nordbækk er to av forkostservitørene. (Foto: Scandic Elgstua)
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no