13. nov
KLARE: Lasse Johansen (fra venstre), Anne Heidi Johansen og daglig leder ved Elverum Caracansenter, Morten Bekkevold. (Foto: Leif Tore Surén)
 
Lasse Johansen inviterer til musikalsk camping
Om litt over én måned ser et nytt prosjekt dagens lys. Fellesskapet «Glade Campere» inviterer folk til å bli med på turer der de har det sosialt og hører på god musikk.

Publisert: 05.apr.2017 20:00
Oppdatert: 05.apr.2017 18:26

– «Glade Campere» er folk som liker musikk, camping, venner, turer, rett og slett å ha det morsomt, forteller Anne Heidi Johansen.

Ideen bak prosjektet kom i fjor, under såkalte tedanser i Sunne i Sverige.

Kom reisende for å høre på

– Folk kom tilreisende med vogner og bobiler, og ville høre gutta spille. Da tenkte vi at vi kunne gjøre dette til en ambulerende greie, reise rundt til blant annet campingplasser og oppsøke publikum der dem er, forteller Anne Heidi.

Musikerektemannen Lasse Johansen er kanskje mest kjent for å ha vært vokalist i Ole Ivars, men har også spilt i Vandrerne, Lazzes og Lasse Johansens Orkester. 

– Når du tenker på alle som har vært så trofaste i mange, mange år og som alltid har kommet på våre fester, så vil jeg gjerne gi noe tilbake til de som bor fast på campingplasser rundt omkring, sier han.  

Lansering 12. mai

Fredag 12. mai er den store lanseringen av konseptet «Glade Campere», og dette skjer under messedagene til Elverum Caravansenter. Dette blir etterfulgt av en opptreden rundt bålet på Elverum Camping samme kveld. 

– Hvis det blir stemning og folk koser seg, så tar vi fram gitar, trekkspill og fiolin og spiller litt viser rundt bålet. Av erfaring kan det fort bli dans også, det har vi ingen garanti for at det ikke blir, ler Lasse.

Han legger vekt på at det skal være Lasse Johansen sammen med musikervenner, så han håper musikere i bygder rundt omkring kommer til å henge seg på.

Flere musikere er med allerede, deriblant Sigbjørn Rundberget fra Åsnes. 

– Det er gjør ting veldig mye lettere for meg å ha en medmusikant, som synes dette høres spennende ut, roser Lasse.  

«Glade Campere» skal ha en egen stand på messedagene 12.- til 14. mai, og musikeren oppfordrer folk til å komme bort hvis de ønsker mer informasjon.

Ikke bare et hedmarksfenomen

– Vi har en Facebookgruppe som er åpen for campere over hele verden, så «Glade Campere» er absolutt ikke noe Hedmarksfenomen, forteller Anne Heidi.

Hun og mannen kjenner folk i hele landet via flere vinteropphold på Gran Canaria, og tror folk i det ganske land kan finne prosjektet like interessant som en hedmarking synes.

– Når dette er ordentlig etablert ser jeg for meg at det kan bli en karavane. En stor gjeng med kanskje 15-20 bobiler og campingvogner som inntar campingplasser rundt omkring, sier Lasse. 

I og med at det heter «Glade Campere» så er det mest campingplasser de kommer til å satse på.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no