19. nov
NY KAMP: Lørdag klokka 18.00 er det duket for en ny kamp på Elverum Stadion. Denne gangen er det Gjøvik/Lyn som er gjester.
 
- Vi skal vinne krigen og score noen fine mål
Elverum Fotball spiller nok en hjemmekamp lørdag klokka 18.00. Nå satser Tore Fossums gutter at det blir en ny seier på hjemmebane.

Publisert: 09.jun.2016 22.46
Oppdatert: 09.jun.2016 22.47

Elverum er i helga fylt opp med barn som spiller fotball i Elverumsturneringen. Men det er ikke bare de små som spiller kamper, det gjør også A-laget til Elverum.

De får besøk av Gjøvik/Lyn, et lag som ligger på 11. plass på tabellen. De har bare ni poeng på ni kamper. Håkon Rønes tenker ikke hverken på tabell eller hvor motstanderlaget befinner seg på tabellen.

- Vi ser ikke så mye på tabellen, men vi har registrert at de ligger et stykke nede. Noe som kanskje er litt urettferdig, fordi de er et gjerrig lag, sier Håkon Rønes.

- Gjerrig?

- De har sluppet inn lite med mål så langt i sesongen, men de har også scora lite. Derfor et gjerrig lag, ler Rønes.

Nede på landjorda IGJEN

Sjøl om spillerne ikke har tenkt så mye på denne mye omtalte rekorden som Elverum Fotball tok forrige helg, så innrømmer Håkon at det er godt å bli kvitt presset.

- Det var godt å få den rekorden unna. Det har vært en del fokus på denne rekorden fra media, så det har jo ligget litt i bakhodene på oss, sier Håkon Rønes.

Elverum Fotball får en flott ramme rundt kampen på lørdag. Det er jo Elverumsturnering denne helga, og da forventer Rønes at det kommer godt med folk.

- Det kommer en del folk på kampene våre når Elverumsturninga arrangeres samtidig. også hørte jeg det var gratis kake også, så da regner jeg med at det kommer en del for å spise kake, sier Håkon Rønes.

Tøff kamp

Gjøvik/Lyn ligger på 11. plass på tabellen, men burde ha ligget høyere. Det mener i alle fall Håkon Rønes. Han tror det kamp, og ser frem mot å møte Gjøvik/Lyn som nesten kan kalles for naborival.

- Jeg tror det kommer til å bli en tøff kamp, men jeg kjenner de ikke så veldig godt. Men de har sluppet inn lite mål denne sesongen, så det blir en hard kamp, sier Rønes.

Elverum har møtt Gjøvik/Lyn før, og Håkon sier at de har et solid lag.

Kjempesesong

Så langt har Elverum ikke gjort noe annet enn å vinne kamper i PostNord-ligaens avdeling 2. Og Håkon merker, som de andre spillerne, at det er mye positivt i elverumsfotballen om dagen.

- Det er en fryd og spille i Elverum om dagen. Det snakkes mye positivt om klubbe, og vi har det veldig moro på trening og ikke minst på kamper, sier Håkon Rønes.

Prestasjonene fotballgutta viser om dagen er det ikke å si noe på, men for en oppvisning de gjør. Til og med gutta synes nok dette er litt spesielt.

- Det er egentlig ganske utrolig. Det er jo over all forventning. Vi har hatt litt flaks, og vi er gode. Jeg ser ikke noen grunn for at vi nå skal begynne å spille inn mål, sier Håkon Rønes.

Men han er ydmyk og legger til:

- Vi skal ikke miste hodet. Vi tror vi er vanskelig å slå, men vi tror ikke at vi er uslåelig. Vi må bare spille like godt som vi gjør nå, og vise at vi er gode, sier Håkon Rønes.

Han oppfordrer alle til å komme til Elverum Stadion på lørdag, da lover han fine scoringer.

- Vi skal fortsette med det samme, og gi knallhard innsats. Det er det som kjennetegner oss. Vi jobber som et lag og kjører på. Først og fremst skal vi vinne krigen, også skal vi score noen fine mål også, avslutter Håkon Rønes.

Elverum Fotball møter Gjøvik/Lyn på Elverum Stadion lørdag klokka 18.00.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no