17. nov
NY KAMP: Onsdag kveld spiller Elverum Håndball Herrer sin andre kvartfinalekamp mot Drammen.
 
- Vår styrke er at vi har fantastiske håndballspillere
Elverum Håndball Herrer har den siste tiden gått og ventet på en dom fra domsutvalget i Norges Håndballforbund. Noe som har gjort at forberedelsene til andre kvartfinalekampen mot Drammen, har blitt litt rar.

Publisert: 05.apr.2017 01:55
Oppdatert: 05.apr.2017 01:55

- Det er en utfordring når man ikke vet om vi har tre spillere tilgjengelig for kamp, eller om jeg får være med på kampen sjøl, sier Michael Apelgren.

Etter episoden der Apelgren ga beskjed om at fire spillere skulle pådra seg røde kort, har det vært ganske mye snakk om hvordan Elverum fremstod under kampen mot Lillestrøm. En dom er nærliggende og skal, etter det iElverum erfarer, være klar før onsdagens kamp mot Drammen.

Forberedelsene til onsdagens kamp, har mildt sagt bydd på problemer for den ellers så sikre Michael Apelgren. For hvilke taktiske valg skal han ta inn mot kampen, og hvilke spillere har laget til rådighet? Dette og mange andre spørsmål har Apelgren stilt seg de siste ukene.

Svaret han har gitt seg sjøl er at det er mange utfall av en dom, og han har prøvd å belyse alle senarioene.

- Det er ganske vanskelig å skulle forberede seg inn mot kamp. Vi må tenke på flere senarioer og vanligvis så planlegger vi en kamp flere dager i forvegen. Spillerne vet heller ikke hvor de skal spille, og om de skal spille i det hele tatt. Vanligvis forbereder vi med videoanalyse, spillermøter og taktisk gjennomgang på treningene. Men slik har vi ikke kunne forberedt oss nå slik situasjonen er, sier Michael Apelgren.

biter tenna sammen

Svensken er sikker i sin sak da han forteller at når man er fra Elverum så gir man ikke opp.

- Vi er ganske motiverte for å vinne mot Drammen onsdag kveld. Det føles at når vi er i en vanskelig tid med Elverum, så biter vi tenna sammen og kommer oss opp, sier Apelgren.

Han legger ikke skjul på at tenningsnivået både hos seg sjøl, men også hos spillerne er på topp.

- Når vi onsdag kveld går ut på bana i Drammenshallen, så skal vi virkelig kjempe for å vinne kampen og ta oss videre til semifinalen i sluttspillet, sier treneren.

Samtidig håper han på at mange elverumsinger tar turen til Drammen for å heie frem laget til seier, for Taigan og elverumspublikummet er viktig.

- Det blir ekstra mye når vi kjenner at vi er i en vanskelig tid. Jeg håper på at det kommer mange fra Elverum og støtte oss. For nå er det «vi mot verden», noe vi skal bruke som motivasjon, sier Apelgren.

Etter det iElverum kjenner til, skal dommen fra Domsutvalget bli presentert onsdag morgen. Etter det iElverum erfarer skal dommen komme før kampen mot Drammen onsdag kveld.

Angrepsspillet viktig

Mot Drammen er angrepsspillet til Elverum viktig, fremhever den svenske treneren. I tillegg vil det komme perioder hvor Elverum har vanskeligheter med å score mål på Mathias Kolstad Holm (keeperen til Drammen).

- Fremfor alt har Drammen en ganske god målvakt i Kolstad Holm. Og sist kamp viste de at dem har mange kvaliteter i laget sitt. Forsvaret sammen med Kolstad Holm så har de gode kvaliteter bakover. Men vi burde gjøre mer av det vi gjorde i første kvartfinale, kontre mer og løpe mye, sier Michael Apelgren og legger til:

- Det gjelder nå for vår del å spille på det vi er gode på, nemlig bredden i stallen vår. Vi har veldig mange dyktige spillere og der mener jeg at vi er bedre enn hva andre klubber og lag er. Så vi må utnytte at vi har så mange flinke håndballspillere på dette nivået, sier Michael Apelgren.

Hør kampen på radioen

Som vanlig vil ElverumsRadioen direkteoverføre kampen. Kampen starter klokka 18.00 og ElverumsRadioen kan du høre via DAB i store deler av Hedmark, via FM 88.2 og FM 99.3, nettradio og app på mobilen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no