12. nov
FORNØYDE: Varehussjef i Biltema Elverum, Håvard Saxerud (til høyre) er strålende fornøyd med åpningen på Grindalsmoen. Han får bare lovord fra administrerende direktør i Biltema Norge, Knut Svenningsen. Han har stor tro på omsetningsøkning.
 
- Tre års ventetid er endelig over
Tirsdag morgen klokka 08.00 åpnet Biltema Elverum dørene til det nye varehuset på Grindalsmoen. Folk strømmet til i hopetall, og nå håper varehussjefen på en bra omsetningsøkning.

Publisert: 13.sep.2016 10:43
Oppdatert: 13.sep.2016 10:43

Håvard Saxerud, varehussjef ved Biltema Elverum, trodde nesten ikke sine egne øyne da han og administrerende direktør i Biltema Norge, Knut Svenningsen, åpnet dørene til den splitter nye butikken på Grindalsmoen tirsdag. Godt over 100 personer tok turen innom for å bli med på åpninga.

- Det var litt som forventet, men jeg er glad det kom såpass mange på selve åpningen, stråler en stolt varehussjef.

Saxerud kan fortelle at nå er det endelig i gang.

- Dette har vi ventet på i over tre år, så det er godt å endelig være i mål med det vi har drømt om og ventet på, smiler Håvard Saxerud.

Prosessen har foregått i tre år, og Saxerud forteller at tegningene til det nye varehuset har blitt utvidet flere enn én gang.

- Tegningene og planene har blitt utvidet flere ganger i takt med omsetningsøkningen vi har hatt i Jernbanegata. Eierne våre har tro på oss, og vi skal benytte oss av den muligheten til å vise vårt potensiale, sier Håvard Saxerud.

Stort hentelager og fullsortement

Varehuset ble større enn det som var planlagt, og har blitt Hedmarks største varehus innefor Biltema.

- Ja, hvertfall i areal. Men vi håper at vi også skal bli størst i Hedmark blant Biltema-varehusene i omsetning, det må vi få til, smiler Håvard Saxerud.

Den nye butikken er 3.500 kvadratmeter og er en fullsortements Biltema varehus. Gulvløsningen, takhøyde og plassering av hyller er noe av det nye i det konseptet som Biltema har valgt å bruke i varehuset i Elverum.

- Vi er nå et fullsortements varehus med stort hentelager og er moderne bygget opp. Hos oss har vi en del store plasskrevende varer, så det er godt å ha større plass, sier Håvard Saxerud, varehussjef ved Biltema Elverum.

VIP åpning

Mandag kveld var det åpning for de spesielt inviterte til Biltema på Grindalsmoen. Saxerud forteller at det møtte opp over 500 personer, og at alle var fornøyde med det nye varehuset.

- De aller fleste sier bare: "Wow, for en flott butikk", når de kommer inn her. Det er som musikk i våre ører, ler Håvard Saxerud, og legger til:

- Varehuset har så langt blitt godt tatt i mot. Man må nesten bare ta turen sjøl og oppleve det sjøl, sier Håvard Saxerud.

Potensiale for vekst

Administrerende direktør i Biltema Norge, Knut Svenningsen, er godt fornøyd med det nyeste varehuset i kjeden.

- Jeg er kjempefornøyd med både åpningen og ikke minst varehuset her i Elverum. Vi har endelig fått til det vi ønsket her i byen. Varehuset har en solid og lojal kundegruppe, og derfor kommer også veksten, sier Knut Svenningsen.

Han nevner at utvalget blir mye større i det nye varehuset.

- Kundene i Elverum er kjent med Biltema, men den gamle butikken var liten og kundene fikk ikke alle varene. Nå i det nye varehuset vil man kunne finne alle varene som Biltema fører, sier Knut Svenningsen.

Svenningsen skryter av personalet og kundene. Han har stor tro på Elverum og kundegruppen som handler fast hos Biltema i byen.

- Jeg tror allerede nå at varehuset kanskje er for lite. Men det kan vi gjøre noe med, for det er gode muligheter for å utvide varehuset og bygge på. Jeg ser for meg det og nå får vi se om satsningen er riktig, noe jeg tror det er. Vi er kjempefornøyde med den gode starten og mottakelsen vi får her i Elverum og gleder oss til fortsettelsen, avslutter Knut Svenningsen, administrerende direktør i Biltema Norge.

 
KØ: Dørene åpnet klokka 08.00 tirsdag morgen. Køa vokste seg stor før dørene ble åpnet.
GOD PLASS: Sjøl med mange kunder inne i varehuset, er det stor plass mellom hyllene.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no