15. nov
MÅ IKKE BLIR FOR KJEPPHØYE: Morten Nergaard kommer med en oppfordring alle bør følge. For sjøl om Elverum har slått Montpellier og TATRAN Presov, så må man holde beina godt plantet på bakken og ikke ta helt av. Her er laget avbilda utenfor spillerbussen etter 25-27-seieren over TATRAN Presov.
 
- Må ikke ta helt av
Kaptein og keeper hos Elverum Håndball Herrer, Morten Nergaard, kommer med en oppfordring til alle. - Nå må vi ikke lette og ta helt av, sier Nergaard.

Publisert: 15.okt.2016 20:43
Oppdatert: 15.okt.2016 20:41

Grunnen til at han sier det, er de to strake seirene Elverum Håndball Herrer har i Champions League på en uke. Først ble Montpellier slått 32-31 i Terningen Arena søndag 9. oktober. Så går Elverum hen å slår TATRAN Presov i Slovakia lørdag ettermiddag.

Nå må vi først og fremst ta én kamp av gangen, men ser man på resultatene og ikke minst tabellen så ser det bra ut for Elverum.

- Jeg syns vi spiller en veldig bra kamp mot både Montpellier og TATRAN Presov. Vi spiller vår beste kamp gjennom historien mot Montpellier, og gjør også en god kamp mot Presov. Men, nå må vi ikke ta helt av her, advarer Nergaard og legger til:

- Sjøl om vi har slått Montpellier og TATRAN Presov, så er vi ikke verdensmestre, sier Morten Nergaard.

Holder seg på landjorda

Nergaard og resten av spillergruppa holder føttene godt plantet i parketten, og letter ikke av den grunn. Men han advarer allikevel mot å tro at vi er noe mer enn vi er.

- Vi må ikke begynne å forlange mer og mer. Vi vinner to gode kamper i Champions League, men vi må ikke ta helt av på grunn av det. Alle må holde seg nede på gulvet nå, men det er jo kjempemorsomt å vinne disse kampene, sier Morten Nergaard.

Han legger ikke skjul på at det er en stor prestasjon å slå disse to lagene, men det er ingen grunn til å ta av for det.

Neste søndag møter Elverum Håndball Herrer laget som har ledet tabellen de siste ukene, Naturhouse La Rioja. Også her går Nergaard ut med pekefingeren.

- De er soleklare favoritter. Jeg sier fortsatt at vi ikke skal ta helt av nå og heller ha beina godt plantet på bakken. Vi kan ikke begynne å forlange at vi skal vinne over slike lag som La Rioja hver helg i Champions League, smiler Nergaard.

Allikevel avfeier han ikke en seier.

- Vi slo Montpellier hjemme, så det er mulig. Men vi skal uansett holde oss på bakken, gjentar Nergaard.

Opp og ned

Kampen mot TATRAN Presov gikk litt opp og ned og Nikolaj Mehl var veldig glad etter kampslutt.

- At det går litt opp og ned i prestasjoner, det er sånn håndball er. Men vi kommer tilbake og vinner mot Presov i Slovakia. Jeg synes vi spiller en veldig god kamp, sier Mehl.

Sjøltilliten er det ingen ting å si på, og dansken er klar i sin tale.

- Vi spiller på oss masse sjøltillit. Og nå har vi tatt én kamp om gangen, det skal vi fortsette med. Men når vi spiller om to poeng hver kamp, og går for å vinne begge poengene. Da kan vi også gå videre fra gruppespillet, avslutter Nikolaj Mehl.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no