12. nov
HAR FORTSATT TROA: Elverum-trener Tore Fossum har på ingen måte gitt opp håpet om å overleve i OBOS-ligaen.
 
- Har fortsatt troa på at vi skal overleve i OBOS-ligaen
Selv etter et forsmedelig tap mot nabo Kongsvinger forrige helg, har ikke trener Tore Fossum eller resten av gjengen på noen måte gitt opp håpet om fortsatt spill i OBOS-ligaen neste år. Søndag kommer opprykksjagende SandnesUlf på besøk til Elverum stadion.

Publisert: 19.okt.2017 16:39
Oppdatert: 19.okt.2017 16:38

Forrige søndag ble det tap 1-2 mot Kongsvinger, i en kamp som Elverum hadde klart mest ball. Det var Kongsvinger som uansett trakk det lengste strået, men ettersom Fredrikstad også tapte sin kamp - så er avstanden opp til kvalifiseringsplass fortsatt «bare» 2 poeng. 

- Selv med tap mot Kongsvinger, skal gutta ha for at de prøver alt de kan. Vi har et grunnspill som fungerer bra, og vi kommer til mange innlegg, men vi mangler og få ballen i mål! Og det er jo det aller viktigste i fotball, som alle vet, sier trener Tore Fossum.

sesongen er ikke over!

Litt for enkle baklengsmål og litt for mange bom på målsjanser, har vel vært utfordringen for Elverum fotball denne sesongen?

- Det kan du godt si, det handler om å score og ikke slippe inn mål. Oppsummert hittil i sesongen er nok det riktig, men vi er slettes ikke ferdig ennå! sier en fortsatt offensiv Fossum. 

Det er fortsatt igjen 3 kamper av årets sesong, og det kan bli 5 kamper også - men da må Elverum ende på kvalifiseringsplassen ved sesongslutt. 

- Kampen søndag mot Sandnes Ulf blir tøff, det er et solid lag og mange av spillerne har erfaring fra Eliteserien. Klubben satser veldig hardt på å komme seg til Eliteserien, så det blir tøft igjen. Jeg tror ikke det har så mye å si hvilke lag vi møter nå, vi må uansett stole på oss selv og gå for seire i alle kampene. Vi er innstilte på at vi skal være foran både Arendal og Fredrikstad, når sesongen er over,  sier Fossum.

- kan bli en severdig kamp

Kampplanen er foreløpig ikke lagt, men blir vurdert opp mot søndag. 

- Vi får se hvordan vi kommer til å angripe kampen, det er fortsatt litt tidlig i uka. Vi må jobbe litt til og se hvordan det ser ut. Settingen er veldig grei og jeg tror også at Sandnes Ulf også er interessert i 3 poeng. Dette blir nok en severdig fotballkamp på Elverum stadion, smiler Fossum.

Marius Hagen måtte ut med skade i forrige kamp, men ellers har det vært brukbart på skadefronten.

- Ja, Marius er litt usikker. Resten er skadefrie (unntatt Erlend Eggen Persgård, ute resten av sesongen), og vi har heller ingen som må sone for karantene. Det ser bra ut! sier Fossum.

- har veldig tru på at vi får det til

Motstanderne i de 3 resterende kampene, er først Sandnes Ulf hjemme, Start borte og så avsluttes det hele med Mjøndalen hjemme. 

- Det er 3 tøffe kamper, men vi håper og tror at vi har at 5 kamper vi - vi SKAL klare den kvalifiseringsplassen! Men først er det Sandnes Ulf og det er det vi har fokus på nå og det skal vi klare. Det blir viktig å få med seg 3 poeng hjemme mot Sandnes Ulf, og det har vi veldig tru på at vi skal få til, sier Fossum.

Trener Tore Fossum har stor tro på at dette skal gå bra, og det tror han også spillergruppa har. 

- Det virker sånn i alle fall, jeg har ikke noe å utsette på spillergruppa. De har stått på i hele høst, og vi utvikler oss stadig. Hvis vi fortsetter å spille slik fotball vi har gjort i de siste ukene, så er jeg helt sikker på at det blir 3-poengere i de siste kampene, sier Tore Fossum. 

Kampstart er allerede klokka 13.00 på søndag. 

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no