20. nov
SKAL TIL SPEKTRUM: Elverumtrener Michael Apelgren har lovet Ola Norstrøm i Taigan at Elverum skal vinne cupgull i år. Nest siste hinder i den bragden, er Kolstad i semifinalen. Den spilles 16. november i Terningen Arena.
 
- Hadde håpt at vi skulle fått en mindre het motstander
Fredag morgen ble semifinalene i cupen trukket hos Norges Håndballforbund. Elverumtrener, Michael Apelgren, er fornøyd med trekningen, men kunne gjerne møtt et mindre hett lag.

Publisert: 28.okt.2016 10.50
Oppdatert: 28.okt.2016 11.31

Utsagnet kommer i et intervju med ElverumsRadioen.

- De første tankene er at vi kunne fått et lag som er i dårligere form om dagen, men det positive er at vi får hjemmekamp mot Kolstad. Ser vi på de andre lagene, Haslum og Arendal så er de mindre hete enn Kolstad om dagen. Kolstad har spilt veldig godt de siste kampene sine, så vi kunne fått en mindre het motstander, sier Michael Apelgren.

Nesten ikke tapt

Kolstad på sin side har hatt en ganske stabil og god sesongåpning. De slår ikke Elverum sin, men sammen med Elverum er det de som har kommet best ut av sesongstarten. I serien står Kolstad med to bortetap, ett mot Haslum og ett mot Elverum. Michael Apelgren er klar på at dette blir en tøff kamp, men at atmosfæren i Terningen Arena spiller på lag med Elverum.

- Kolstad er brennhete om dagen. De har bare tapt skikkelig mot oss, og gikk på et ettmålstap mot Haslum i de siste spillesekundene. Så Kolstad har virkelig gjort det sterkt denne sesongen, sier Michael Apelgren.

Kolstad måtte ut i fire ekstraomganger mot FyllingenBergen for å avgjøre kvartfinalen torsdag kveld. De vinner til slutt med 30-29. Onsdag 16. november gjester de Terningen Arena, der har de dårlige minner fra årets GRUNDIGliga-møte. Elverum vant nemlig 28-22.

Og nettopp hjemmebane er en fordel for Elverum skal vi tro Apelgren.

Mange lange reiser

- Det å få hjemmebane mot Kolstad var det beste som kunne skje. Vi kommer akkurat hjem fra en lang reise til Spania, og skulle vi dratt på en ny lang reise hadde det vært veldig tungt. Men på en annen side, så har vi blitt vant til å spille mange kamper over en lengre periode. Vi blir slitne, og det tar ekstra på med lange reiser. Så godt at det ble en hjemmekamp i cupen, sier Michael Apelgren.

Elverum har vært heldige denne sesongen med mange hjemmekamper i cupen.

- Vi har nesten blitt litt bortskjemte, det er lenge siden vi har fått så mange hjemmekamper i cupen. Det er ikke dagligdags for Elverum Håndball Herrer, sier Apelgren.

En «kul» høst

Elverum Håndball Herrer har hatt et veldig tett kampprogram siden august, og nå går de ut i en velfortjent landslagspause. Michael Apelgren oppsummerer sesongstarten som morsom.

- Vi har hatt en travel høst, men det er ganske mange morsomme kamper bak oss. Men vi har også ganske mange spennende og morsomme kamper foran oss, sier Apelgren.

Elverum spiller nå to bortekamper på rad, den første mot FyllingenBergen i FRAMOhallen onsdag 9. november. Så møter vi Naturhouse La Rioja i Logrono, La Rioja i Spania den 12. november. Så får vi hjemmekamp da i cupen mot Kolstad den 16. november.

Skal til spektrum

Nå tror den svenske treneren at Elverum har god mulighet til å ta seg til finalen og Oslo Spektrum i romjula.

- Ja, jeg har lovt Ola Norstrøm og Taigan at i år skal vi til Oslo Spektrum og spille om cupgull, så vi må slå Kolstad hjemme. Så, vi går for cupgull, avslutter Michael Apelgren med et smil.

Følg kampen direkte på ElverumsRadioen

Som alltid følger ElverumsRadioen alle kampene til Elverum Håndball Herrer direkte. Også semifinalen i cupen vil bli overført på radioen. Med nye DAB-sendere rundt i fylket, kan du nå høre ElverumsRadioen i så og si hele Hedmark, med unntak av Midt-Østerdal.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no