19. nov
SUKSESS: Elverum Yngres Cup opplevde en kjempesuksess med konserten av Freddy Kalas og Petter Katastrofe (t.h). Turneringsleder Bjarne Fluto (t.v) var godt fornøyd med samarbeidet med artistene. (Foto: Lars B. Nyland)
 
- Det skal mye til for at det ikke blir en konsert neste år
Nå er Elverum Yngres Cup over for denne gang og turneringsleder, Bjarne Fluto, har fått oppsummert årets turnering. Det er bare én ting å si, Fluto og Norges Håndballforbund Region Innlandet, er veldig fornøyde.

Publisert: 24.apr.2017 21.10
Oppdatert: 24.apr.2017 21.16

Over 3.350 personer har gjennom helga vært i sving i Elverum Yngres Cup, enten som spiller, foresatte, dugnadsgjeng eller arrangør. Lite har gått på tverke, og det meste har gått på skinner.

Nå, en dag etter at cupen er ferdig, er Bjarne Fluto en lettet mann.

- Hadde vi fått dette været under Elverum Yngres Cup, så hadde vi hatt et problem, sier Bjarne Fluto og sikter til mandagens snøvær.

Når det er sagt, så er han strålende fornøy med at 167 lag har fått spilt håndballkamper over tre dager i Elverum.

- Man kan si at Elverum stod litt på hodet i helga. Over 3.350 mennesker har i helga vært i sving i Elverum Yngres Cup. Og vi må bare si at de tilbakemeldingene vi har fått hittil, både av egne folk, gjestende lag, tilsier at det har vært ei godt gjennomført helg med god turnering og et fantastisk høydepunkt lørdag kveld, sier Bjarne Fluto.

Ikke katastrofe med «Katastrofe»

Lørdag kveld samlet over 2.100 personer seg i Terningen Arena for å få med seg Petter Katastrofe og Freddy Kalas. På forhånd var Fluto delvis usikker på om de klarte å fylle opp Terningen Arena, men han hadde ingen grunn til bekymring.

- Av betalende var det 2.100 i Terningen Arena lørdag kveld. Hele gulvet foran scena var fylt opp av skrikende barn, i tillegg var hele «amfiet» og tribunen fylt fra ene enden til andre enden i Terningen Arena, sier Bjarne Fluto.

Han legger ikke skjul på at de traff innertier med konserten lørdag kveld.

- De første kom til Terningen Arena to timer før konserten startet. Og man følte forventningene blant en del av disse som kom tidlig, og noen var klart mer ivrig enn andre. Når artistene ankom Terningen Arena ble det et skikkelig styr ute i fellesarealet i kafeen. De skulle ha autografer og bilder med artistene, og de fikk en god mottakelse, Petter og Freddy, da de kom til Terningen Arena, sier Bjarne Fluto.

Ingen formell avgjørelse

Fluto går langt i å si at det var en suksess med konsert i Terningen Arena. Og nå ser de på muligheten for å arrangere konserter hvert år.

- Nå er dette første året dere har hatt en slik konsert, men er det fristende å gjøre noe lignende neste år?

- Det er ikke tatt en formell beslutning, men det skal mye til for at vi ikke skal ha en slik konsert også neste år, sier turneringslederen og legger til:

- Å ha et slikt tilbud til turneringen tror jeg er veldig viktig. I tillegg bidrar det til at flere ønsker å komme til turneringa. Så det skal mye til for at vi ikke gjør dette til en tradisjon, sier Fluto.

Elverum godt representert i finalene

Vertsklubben hadde en god turnering skal vi tro Fluto. Gjennom hans 20 års fartstid i arrangementet, så har han aldri opplevd at Elverum har vært i A-finalene i alle aldersgrupper.

- Finalene søndag ble litt spesielle i år. Elverum har gjennom tidene hatt mange lag i finalene, men i år ble det veldig spesielt. Elverum var representert i alle A-finalene i turneringen, det er første gang jeg kan huske at har skjedd, sier Fluto.

Han berømmer arbeidet som Elverum Håndball legger ned i yngres avdeling og hva de har fått til.

- Dette viser at alt det gode arbeidet Elverum Håndball gjør om dagen, det ser man også resultatet av at man er såpass sterkt representert i egen turnering, sier turneringslederen.

Nå begynner arbeidet med å få samlet alle tilbakemeldinger fra deltakerne og planlegge neste års turnering.

-Vi er strålende fornøyd med årets turnering og får si som våre funksjonærer: jeg er klar og gleder meg til neste år, avslutter Bjarne Fluto, turneringsleder for Elverum Yngres Cup.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no