20. nov
KLAR FOR KAMP: Trener Michael Apelgren (til venstre) er klar for kamp mot Falk Horten onsdag kveld. Her sammen med assistenttrener Raymond Hamar.
 
- De er et lag det er vanskelig å analysere
Elverum Håndball Herrer møter i kveld Falk Horten til seriekamp i Holtanhallen.

Publisert: 28.sep.2016 00.34
Oppdatert: 28.sep.2016 00.34

Fjerde serierunde står for tur, og Elverum Håndball Herrer drar til Horten for å spille om to nye poeng. Falk Horten er et vanskelig lag, noe vi fikk erfare for noen år siden da Falk Horten slo Elverum med ni mål i Holtanhallen.

- Ja det var før min tid, men jeg har hørt mye snakk om den kampen, sier elverumtrener Michael Apelgren.

Han er klar på at samme feil ikke skal skje igjen onsdag kveld.

- Vi får håpe at det ikke blir slik igjen. Men Falk Horten har mange dyktige spillere, heldigvis sliter de litt med å få struktur på spillet sitt. Igjen gjør det at de er et lag det er vanskelig å analysere, sier Michael Apelgren.

Han trekker frem at laget fra Horten er veldig varierende i kampene, i en del av kampen er de dårlige mens andre deler av kampen er de kjempegode.

- Jeg tror de kommer til å være et lag som lykkes i å ta noen skalper mot noen gode lag, samtidig har de ikke fått til samspillet ennå, så derfor kan det hende de kommer til å slite til og med mot lag som er dårligere enn seg sjøl, sier Michael Apelgren.

Stor sjans for seier

Fokuset etter tapet mot HC Metalurg er seier mot Falk Horten. Og Apelgren har ikke noen tro på at gutta blir overtent.

- Nei, sjansen for at gutta kommer til å bli overtente tror jeg er liten. Det er en helt annen kulisse og skulle spille i en hall hvor vi har 4.000 tilskuere, enn å spille i en hall med ribbevegger bak målene. Så jeg tror ikke vi kommer til å bli overtente, sier Michael Apelgren.

Apelgren håper at Falk Horten har en dårlig dag onsdag kveld.

- Forhåpentligvis har de en dag hvor de har en dårlig dag på jobbe, da har vi større sjans for å vinne, sier Michael Apelgren.

Revansje

Skuffelsen har på langt nær lagt seg i elverumleieren, men nå skal de revansjere det sure tapet mot HC Metalurg.

- Vi forsøker nå og legge opp en klar strategi på hvordan vi skal løse spillet til Falk Horten. Så tror jeg nok at revansjesugne gutter etter tapet i helga satser alt på å vinne kampen onsdag kveld, sier Michael Apelgren.

Nå skal gutta og Micke omstille seg etter tapet, og han tror på at omstillingen er viktig faktor i kampen for to nye poeng.

- Gutta er gode på å nullstille seg, og taktikken må vi holde videre. Også er det flere spillere som ønsker å spille i høyere ligaer ute i Europa. Da må man vise at man kan nullstille seg, sier Apelgren.

Falk Horten er veldig gode, men Apelgren har håp om at Elverum skal ha flere gode perioder enn onsdagen motstander.

- Falk Horten har mange gode spillere, og har også mange gode perioder i løpet av en kamp. Vi må sørge for å ha flere gode perioder enn Falk Horten, da vinner vi, avslutter Michael Apelgren med et smil.

Hør kampen på radioen

Som vanlig kan du høre Elverum Håndball Herrers kamper på ElverumsRadioen. Sendinga starter klokka 18.30 og du hører ElverumsRadioen via DAB i store deler av Solør, Sør-Østerdal og Hedmarken, og på FM og nettradio.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no